UNTSR deruleaza un program de formare profesionala pentru femeile rome

0

Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, a lansat un program de formare profesionala in urma caruia 50 de femei rome vor dobandi competente in gestionarea suporturilor de stocare, prelucrarea si transpunerea datelor pe suport electronic.

Potrivit unui comunicat de presa al UNTSR remis vineri AGERPRES cursul va incepe in data de 1 septembrie si va avea o durata de 720 de ore dintre care 240 pentru teorie si 480 pentru partea practica.

Furnizorul de formare profesionala este acreditat, iar la final participantele vor primi certificate cu recunoastere nationala, cu antetele Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Programul de formare profesionala se desfasoara in cadrul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”.

Inscrierea la programul de formare profesionala se poate face exclusiv online, completand formularul de inscriere, accesibil la urmatorul link.