Webinar despre LinkedIN la Scoala Digitala pentru ONG-uri

0

Daca reprezinti o organizatie nonprofit, inscrie-te la cursul online despre “LinkedIN pentru ONG-uri”, organizat in cadrul Scolii Digitale de catre Asociatia TechSoup Romania. Vei avea ocazia sa inveti totul despre cea mai profesionala retea din lumea, chiar de la un specialist care lucreaza la LinkedIN: Nicoleta Benga, Account Manager la LinkedIN in Londra.

Cursul va avea loc vineri, pe 13 noiembrie, incepand cu orele 17.00. Cursul este gratuit si oricine lucreaza sau voluntariaza intr-o organizatie nonprofit se poate inscrie – https://ongonline.techsoup.ro/linkedin-pentru-ong-uri/

De ce sa te inscrii la Scoala Digitala pentru ONG-uri?

Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii. Iata calendarul urmatoarelor cursuri:

Creata de Asociatia TechSoup Romania, Scoala Digitala pentru ONG-uri face parte din programul ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente. Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro/

Despre Asociatia TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania.

Afla mai multe pe www.techsoup.ro

———————————————–

“ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 78.377 Euro.

Proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si novergiene accesati www.eeagrants.org.