Workshop destinat tinerilor care doresc sa-si inceapa propria afacere

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-9108930

eventubebig-6601522

Data: 15-02-2011

BYP (Beyond Youth Potential) organizeaza workshop-ul Train & Go – Mind your own business, in Bucuresti, in perioada 25 – 27 februarie 2011. Scopul evenimentului este de a oferi tinerilor toate informatiile necesare pentru a incepe propria afacere.

Participarea la workshop este gratuita. In urma unei preselectii, 28 de participanti vor afla care sunt pasii de urmat in lansarea unei afaceri si vor dispune de mijloacele necesare pentru a pune in practica ceea ce au invatat. In plus, vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile de munca in echipa si de relationare cu ceilalti.

Pe parcursul proiectului, tinerii trebuie sa creeze propriile produse si sa obtina profit prin vanzarea acestora. Echipa castigatoare va fi cea care va obtine cel mai mare profit.

Inscrierea la workshop-ul Train & Go – Mind your own business se face in perioada 11 – 22 februarie 2011, prin completarea formularului care va fi afisat in pagina concursului. Cei 28 de participanti selectati de echipa BYP pentru a lua parte la workshop vor fi contactati telefonic a doua zi pentru a confirma prezenta la eveniment.

Mai multe informatii pot fi gasite pe blogul Train & Go – Mind your own business (http://tg.bypteam.com) si pe pagina de facebook.

Grupul Rompetrol da startul programului de Internship 2011 Fundatia LEADERS da startul programului de educatie experientiala – LEADERS Academy 3 Fundatia Dinu Patriciu a publicat numele bursierilor pentru anul scolar si universitar 2011-2012 Laboratorul de educatie nonformala la a treia editie Rezultate selectie curs “Dezvoltarea abilitatilor de viata ale elevilor” Au inceput inscrierile pentru School for Startups Romania 2012 De vorba cu specialistii in dezvoltarea abilitatilor de viata ale elevilor UNICEF a lansat studiul: “O scoala pentru toti? Accesul copiilor romi la o educatie de calitate” Este timpul pentru ACTziune! YouthBank Bucuresti a finantat 12 proiecte propuse de liceeni

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-6178921