A doua editie HOSPICE Sky Karting strange peste 13,000 lei

0

Pista Sky Karting din Pipera a gazduit aseara a doua editie a evenimentului caritabil HOSPICE Sky Karting. Competitia a fost deschisa de indragita olimpica, Andreea Raducan, care le-a multumit celor prezenti pentru participare si pentru donatii.

La start s-au prezentat 10 echipe a cate 4 piloti proveniti din companii precum: Coca-Cola, Ernst & Young, Raiffeisen Leasing, UniCredit Consumer Financing, Servier Pharma si BGS.

Castigatorii editiei din acest an sunt: Locul I – Unicredit Consumer Financing, Locul II – BGS si Locul III – EY Romania. De asemenea a mai fost premiat si cel mai rapid concurent de la competitie – Costin Cioabla de la UniCredit Consumer Financing.

Aceasta competitie caritabila este organizata de fundatia HOSPICE Casa Sperantei cu scopul de a strange fonduri pentru copiii si adultii cu boli incurabile ingrijiti gratuit la HOSPICE. Fiecare echipa a facut o donatie minima de 300 euro pentru a inscrie o echipa in competitie.

Kart-urile CRG de ultima generatie, circuitul indoor unic in Romania si o ora de competitie intensa garanteaza o experienta unica! Sky Karting organizeaza competitii de anduranta pentru profesionisti si amatori. Adresa este Sos. Pipera Tunari nr. 2-11.

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie medicala din Romania, asigurand gratuit, de 22 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti, fiind desemnata ca centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Puteti sustine serviciile medicale gratuite pe care HOSPICE le ofera si finalizarea noului centru de ingrijire a pacientilor din Bucuresti printr-un SMS in valoare de 2 euro la 8843. Numarul de SMS este oferit gratuit de catre Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA.