Ai prea multe haine? Doneaza-le!

0

Acesta reprezinta titlul unui eveniment pornit din initiativa unui grup de studenti din Bucuresti care a ajuns la a treia editie. Sustinut de Samusocial din Romania, acesta va avea loc in data de 8 Iunie, intre orele 10:00 si 16:00, in Parcul Eroilor, langa iesirea de la metrou.

Scopul principal al evenimentului il reprezinta colectarea hainelor si donarea lor catre case de copii, centre de batrani sau oameni fara adapost, cat si familiilor defavorizate care au nevoie de un astfel de ajutor. Acesta se adreseaza persoanelor care doresc sa doneze haine in stare buna, pe care acestia nu le mai poarta si sa fie de sezon.

Prima editie a evenimentului s-a desfasurat in anul 2010, in Parcul Kiseleff, iar cea de-a doua editie la care Samusocial din Romania a fost unul dintre beneficiari, evenimentul s-a desfasurat in Parcul Izvor. Cu aceasta ocazie, a fost strans un numar impresionant de haine, incaltaminte si jucarii, o parte din ele fiind directionate catre persoanele adulte fara adapost si familiile cu copii care traiesc in strada. Acest eveniment nu are ca scop strangerea de fonduri si nu se primeste nici un fel de ajutor financiar.

Evenimentul Ai prea multe haine? Doneaza-le! este organizat de la initiativa a doua studente – Lavinia Ivanica si Daniela Preda, in parteneriat cu asociatiile Samusocial din Romania, Fluens si Sfantul Stelian, organizat strict in scop caritabil.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului.