Al 20-lea Craciun Pentru Voi

0

Incheiem un an aniversar, care a marcat 20 de ani de activitate a Fundatiei „Pentru Voi”. Ne bucuram ca activitatea noastra a fost apreciata de catre Ministerul Muncii, prin acordarea Premiu de Excelenta in domeniul dizabilitatii, organizatia noastra fiind singura organizatie din tara care detine acest premiu.

In apropierea Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, Fundatia „Pentru Voi” ureaza tuturor un Craciun fericit, sanatate, belsug si prosperitate pentru Anul care vine! Praznicul Nasterii Domnului sa va aduca bucurie si speranta intr-un viitor mai bun!

Ca in fiecare an, beneficiarii au avut posibilitatea, in functie de confesiunea lor religioasa si de dorinta acestora, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca, Parintele Claudiu Rosoiu de la Parohia Ortodoxa din Freidorf a venit in centrele de zi ale Fundatiei

„Pentru Voi” pentru a-i binecuvanta cu Sfintele Taine, pe cei de confesiune ortodoxa.

La Serbarea de Craciun, organizata in 15 decembrie, la Hotel Aurora, 200 de persoane cu dizabilitati intelectuale pe care le avem in grija, familiile si insotitorii lor, voluntari, angajati si prieteni au avut parte de un moment frumos, emotionant, cu muzica, dans, program artistic, colinde si o tombola bogata in premii.

Conform traditiei celor 20 de ani, Fundatia „Pentru Voi” a daruit, pachete de Craciun tuturor celor 200 de beneficiari ai sai. Pachetele, in valoare de 120 lei fiecare, au continut: cozonac, salam, cascaval, suc, diverse tipuri de ciocolata, biscuiti, bomboane de pom si fructe.

In perioada 24 decembrie – 03 ianuarie, centrele de zi “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” si „Impreuna” vor fi inchise.

Cei 27 de beneficiari ai locuintelor protejate si ai centrului respiro vor avea parte de un program special de sarbatori, cu plimbari in centrul Timisoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Craciun si binenteles mese festive, de Craciun si Revelion.

“Multumim prietenilor Fundatiei „Pentru Voi”, care si in acest an ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit si uram tuturor colaboratorilor nostri Craciun binecuvantat si un An Nou cu sanatate si multe impliniri”, a declarat Laila Onu Director General al Fundatia “Pentru Voi”.

Multumim sponsorilor care au fost alaturi de noi si Craciunul acesta: Hotel Aurora, Papa Sam, Segafredo, Restaurant Coloseum, SC. HNG 14 SRL, Vodafone Romania, Ciocolateria Leonidas.

La multi ani, 2017!