Alearga si ajuta persoanele cu dizabilitati intelectuale

0

Fundatia „Pentru Voi” organizeaza in data de 28 iunie 2014 intre orele 10:00 – 12:00, Mini Maratonul „Pentru Voi”- „Alearga si ajuta persoanele cu dizabilitati intelectuale”, la clubul Helios Sport Timisoara.  Acest eveniment, este dedicat unei mai bune cunoasteri a prietenilor si colaboratorilor fundatei, promovarii unui stil de viata sanatos prin miscare, precum si strangerii de fonduri pentru sustinerea serviciilor sociale oferite celor 200 de persoane cu dizabilitati intelectuale si familiilor lor, beneficiari ai Fundatiei „Pentru Voi”.

Evenimentul cuprinde doua competitii: prima – Mini Maratonul „Pentru Voi” adresat companiilor, pe care le invitam sa inscrie una sau mai multe echipe formate din 5 persoane pentru o alergare pe o distanta de 2,5 km in zona stadionului „Dan Paltinisanu”, iar cea de-a doua competitie „Pedaleaza Pentru Voi”, in care se vor intrece echipe formate din 3 persoane (familii, prieteni, copii) care vor parcurge o distanta de 2,5 km cu bicicleta proprie.

Familiile si prietenii competitorilor sau cei care nu doresc sa participe la competitie, dar doresc sa fie alaturi de noi in aceasta zi, le este pregatita o sedinta de zumba cu instructorul sportiv Melania Omescu  si  o demonstratie de karate cu senseiul Florin Boca.

„Mini Maratonul Pentru Voi este o premiera pentru fundatia noastra si avem speranta ca acest tip de eveniment sportiv va fi inscris in programele de responabilitate sociala ale companiilor timisorene. Dorim sa dezvoltam colaborarea noastra cu companiile cu care lucram, pe care le invitam sa cunoasca direct beneficiarii fundatiei si sa petreaca o dimineata facand miscare impreuna cu ei.  Va asteptam cu drag si multe surprize. ” a declarat Laila Onu, director Executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.

Pentru inscrieri persoana de contact Mihaela Leucuta telefon 0728889634 sau email [email protected]

Eveniment sportiv organizat in cadrul unui proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.