“Zambetul din cutie” – editia a II-a

0

Asociatia SANSA TA organizeaza concertul umanitar ‘’Zambetul din cutie” – editia a doua.

Concertul se va desfasura la Palatul Parlamentului si se va bucura de extraordinara participare a artistilor scenei muzicale romanesti, care sustin in mod benevol acest eveniment: Paula Seling, Alexandra Usurelu, Ansamblu ,,Romanasul” din cadrul Palatului National al Copiilor, Trupa Merci Band, Heart Core, Omar Arnaout, Letitia Roman, Corul de Copii “Flori si Stele”.   Prezentator: Gabriel Coveseanu. Invitat special: maestrul George Mihaita.

Campania umanitara “Zambetul din cutie” este realizata pentru a ajuta copiii saraci din cele 10 judete ale tarii, (Bacau, Ialomita, Ilfov,  Bucuresti, Prahova, Iasi, Vaslui, Timisoara, Mehedinti, Dambovita). Scopul acestei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 10-16 decembrie 2013 la peste 12.000 dintre copiii cei mai saraci din tara, care traiesc in 30 de sate si comune, selectate pentru anul 2013 de catre organizatori, cu ajutorul primariilor locale. 

Evenimentul va avea loc joi, 28 noiembrie 2013, ora 17:00 la Palatul Parlamentului.

Pe 18 decembrie 2013 la Sun Plaza, in cadrul campaniei de craciun “Zambetul din cutie” se va darui 100 de cadouri pentru copiii din Bucuresti de la Case de tip famililial si copii provenind din familii foarte sarace.

Institutiile scolare implicate in campania “Zambetul din cutie”, din Bucuresti si Ilfov sunt:  Colegiul National “Mihai Viteazu”, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, Scoala nr. 195, Colegiul  Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul National “Octav Onicescu”, Colegiul National „Gheorghe Lazar”, Scoala Nr. 17 “Pia Bratianu”, Olga Gudynn International School, Scoala Nr. 11 “Ion Heliade Radulescu”, The Lauder-Reut Educational Complex, Scoala Nr. 45, Scoala “Jean Monet”, Colegiul German “Goethe”, Gradinita “Learn With Music”, Scoala Generala nr. 195, etc.

Obiectivul concertului umanitar este de a motiva copiii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizeaza pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.