Cel mai mare cros dedicat voluntarilor si peste 25 de activitati educative la cea de-a doua editie Volunteers Fest

0

Volunteers Fest, singurul festival din Romania dedicat voluntarilor, isi redeschide portile in perioada 22 martie – 6 aprilie. Evenimentul isi propune sa stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitandu-le accesul gratuit la diverse activitati si, in aceeasi masura, sa promoveze si sa sustina voluntariatul in randul tinerilor.

Space painting si arta circului, reciclare creativa, ateliere de instrumentatie muzicala si dansuri sunt doar cateva dintre workshopurile pregatite in perioada 24 – 28 martie pentru Zilele Creative. Participantii sunt invitati sa-si descopere talentul ascuns sau pur si simplu sa se bucure alaturi de ceilalti voluntari de prezenta unor oameni cu experienta, talentati si incantati sa ofere o mica parte din cunostintele pe care le au in domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativitatii, precum si descoperirea de noi pasiuni.

Activitatile creative sunt urmate de Zilele Aplicative. In weekendul 29 – 30 martie,voluntarii amatori de aventuri sunt invitati sa-si testeze cultura generala, perspicacitatea si initiativa intr-un Treasure, in Bucuresti. Echipe formate din 3-5 persoane vor avea de indeplinit diverse misiuni cu multe surprize neasteptate.

Educatie sportiva

Zilele Educative, desfasurate in perioada 31 martie – 4 aprilie, sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, oferindu-le voluntarilor optiunea de a participa la zile tematice, care cuprind domenii precum: Business, Stiinta, Organizare de evenimente sau Psihologie.

Pe 6 aprilie, la final de festival, toti participantii sunt asteptati la ”Petrecerea voluntarilor” in Anton Pub, unde ii asteapta reprize de karaoke si multe alte surprize.

Pentru mai multe informatii despre Volunteers Fest, va rugam accesati site-ul www.volunteersfest.ro si pagina de Facebook.