Contra cronometru, pentru timpul lor! Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017

0

HOSPICE Casa Speranței participă și în acest an la Semimaratonul București OMV Petrom din 14 mai. Susținătorii HOSPICE sunt așteptați să se înscrie în Team HOSPICE powered by Kaufland România, până pe 30 aprilie, direct pe site-ul team.hospice.ro

Sub sloganul „Contra cronometru, pentru timpul lor!”, HOSPICE îi invită în echipă pe toți cei care vor să-și dedice alergarea copiilor și adulților din România care suferă de boli incurabile. Cei care participă la semimaraton, sunt în luptă cu timpul, cu distanța și cu propriile limite. Team HOSPICE este o echipă de alergători antrenați în fapte bune, care doresc să îi ajute pe bolnavii incurabili din România să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

Numeroase personalități ale vieții publice susțin Team HOSPICE: Andrei Roșu, Carmen Brumă, Florentina Opriș, Doru Todoruț (Deep Central), Adina Buzatu, Roxana Ciuhulescu, Carmen Negoiță, Roxana Nemeș sau Tily Niculae.
De asemenea, în cadrul Team HOSPICE vor concura Ștafeta TVR, formată din jurnaliștii Mihai Rădulescu, Andra Soceanu și Costin Deșliu și Echipa Europa FM.

Pe lângă participanții individuali, mai multe companii și-au creat deja propriile echipe de alergători în Team HOSPICE: Kaufland România – susținător oficial al Team HOSPICE, Edenred România, Schneider Electric, BearingPoint, Holcim, Decathlon, GlaxoSmithKline, Coca-Cola HBC, Fujitsu România, Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Înscrierile continuă până pe 30 aprilie, pe site-ul team.hospice.ro, acolo unde se găsesc toate detaliile despre participare. Alergătorii pot rămâne la curent cu cele mai noi informații despre cursă, ridicarea kit-urilor de concurs și antrenament pe pagina FB a echipei.

Pentru că anul acesta HOSPICE Casa Speranței aniversează 25 de ani de existență, cei care fac parte din Team HOSPICE pot face 25 de pași simbolici, strângând, de exemplu, câte 25 de lei de la 25 de prieteni, făcând 25 de antrenamente înainte de cursă sau scriind pe pagina lor de facebook 2/5 motive pentru care susțin cauza HOSPICE.

Anul trecut, peste 860 de alergători au făcut parte din Team HOSPICE la Semimaratonul și Maratonul București, dedicând efortul lor celor afectați de un diagnostic necruțător. Cu ajutorul lor, al altor susținători și al numeroșilor voluntari, precum și al multor companii importante, HOSPICE Casa Speranței a strâns peste 109.000 de euro, bani cu care s-au asigurat 360 de zile de internare în unitățile cu paturi pentru adulți din București și Brașov, 250 de zile de internare în unitățile cu paturi pediatrie și 1160 de vizile la domiciliul pacienților.