CRIM declara deschisa sesiunea de stagii in ONG-uri! 41 de stagiari in 22 de ONG-uri

0

Internshipiada CRIM este primul program de stagii-destepte-de-3-luni, prin care diverse ONG-uri active din Bucuresti sunt hotarate sa cunoasca tineri hotarati si harnici, care cauta un internship. Cum timpul este scurt si gradina ONG-urilor tot mai mare, au fost cooptate in Internshipiada CRIM acele organizatii care au deja o experienta valoroasa, pe care doresc sa o impartaseasca si altora.

Stagiarii pe care aceste ONG-uri vrednice si-i doresc nu sunt nici roboti, nici aparate. Sunt oameni pasionati si darnici, cu planuri, idei si opinii, care au toata viata inainte si care nu refuza din start ideea unui stagiu neremunerat de 3 luni. Dupa cum veti vedea mai jos, propunerile de stagii vin din diverse domenii de activitate neguvernamentala, de la apararea drepturilor omului la transparenta si buna guvernare, trecand prin programe in sprijinul copiilor si tinerilor strazii, suveranitate alimentara, dezvoltare comunitara, urbanism si politici publice, educatie civica, participare publica, protectia mediului si dezvoltare durabila,  documentarea si conservarea patrimoniului national.

Detalii despre stagiile disponibile sunt disponibile AICI. Printre profilurile disponibile, vei gasi precis stagiul care ti se potriveste. Iar pana pe 10 martie 2013, inclusiv, trimite-ne un mail la [email protected] cu CV-ul tau si cateva randuri in care sa ne zici de ce iti doresti sa faci stagiu in ONG-ul pe care ti l-ai ales.

Mecanismul este simplu! Echipa CRIM centralizeaza toate aplicatiile, le sorteaza pe caprarii si le trimite ONG-urilor alese. La randul ei, echipa fiecarui ONG analizeaza candidatura ta si te cheama la interviu. 

Urmareste zilnic pagina de Facebook si vezi cum se desfasoara Internshipiada CRIM!