Crosul Alearga TU pentru EI! 2016 – Editia a VIII-a, 9 iulie – Brasov

0

HOSPICE Casa Sperantei organizeaza cea de-a opta editie a Crosului „Alearga TU pentru EI!”, sambata, 9 iulie 2016, pe Aleea de sub Tampa (Aleea Tiberiu Bradisteanu), din Brasov. Competitia reprezinta o modalitate de sustinere pentru cei angajati intr-o cursa mult mai dificila si, de multe ori, nedreapta, cursa cu o boala incurabila.

Crosul se desfasoara pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei

Distanta

Varsta participanti

Taxa de inscriere

Cursa Martinel

600 m

pana la 7 ani

25 lei

Cursa Aerotec

2 km

7 ani – 15 ani

25 lei

Cursa populara

4 km

peste 15 ani

40 lei

Cursa Miele

10 km

peste 18 ani

50 lei

Cei care doresc sa se inscrie in competitie o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://www.hospice.ro/cros/), pana in 6 iulie, ora 23.00. Cei care se inscriu, achitand taxa pana la data de 26 iunie, beneficiaza de o reducere de 5 lei.

Companiile au posibilitatea de a inscrie echipe in competitie, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face inscrierea. Familiile (minim 2 adulti) care iau parte la cros beneficiaza de gratuitate pentru unul dintre copii.

Inscrieri in competitie vor avea loc si in ziua concursului, intre orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tampa, insa pentru alergatorii care se inscriu la fata locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar in limita stocului disponibil. Toate informatiile referitoare la inscrieri sunt disponibile pe site-ul fundatiei sau la numarul de telefon 0728130076.

Competitia pune la bataie premii valoroase pentru alergatorii care incheie cursele pe primele trei locuri, dar si premii surpriza pentru concurenti si spectatori, la o tombola la care pretul biletului este 5 lei.

Toti participantii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia. In mod special, in acest an, copiii au tratament preferential. Toti alergatorii cu varste pana la 15 ani vor primi in kit-ul de participare un joc educativ de la Edu Class.

Sponsor cursa 10 km: Miele

Sponsor cursa 4 Km: Preh

Sponsor cursa 2 km: Premium AEROTEC

Sponsor cursa 600 m: Reinert

Parteneri: Primaria Brasov, Bucharest Running Club, Asociatia Cetatea Brasovului.

Hiperdia, Hotel IAKI, BELAQVA, Time-iT, Taverna Sarbului, Allview Romania, Kronwell Brasov Hotel, Novotel Bucharest City Centre, Raul Stage Sound & Light Equipment, Paradisul Acvatic, Masterkart.

Parteneri media: sporttim.ro, StiriONG.ro, Medias Info, blogatu.ro, finzoom.ro, 36fit.com, gabrielsolomon.ro, Running Mag, adrenallina.ro, 9am.ro, Garbo.ro, urbo.ro, divainbocanci.ro, kooperativa.ro, sportlocal.ro.