Doneaza un obiect la Palatul Vechiturilor, ti se va intoarce un zambet!

0

Incepand cu luna august 2014, Asociatia Help Autism a devenit partener charity al Palatului Vechiturilor. Astfel, donatiile primite de magazin vor fi puse la vanzare cu scopul de a strange fonduri pentru programele dedicate celor 170 de copii cu autism care urmeaza interventie terapeutica de recuperare la Asociatia Help Autism.

Sunt acele lucruri mici sau mari care nu-ti mai trebuie, de care te incurci prin casa dar de care parca nu te-ai desparti decat daca altcuiva i-ar prinde bine. Fie ca este vorba despre un ceas, un magnetofon, un colier, o masina de scris, o camera foto, carti, jucarii ori mobilier cu iz de vesnicie, acum le poti duce la Palatul Vechiturilor (Soseaua Mihai Bravu 192 – 194, Bucuresti) si ti se va intoarce un zambet. Obiectele donate la magazin vor fi puse la vanzare cu scopul de a strange fonduri pentru programele derulate de Asociatia Help Autism.

In fiecare zi, Danut vine la Centrul Help Autism si face „lectii” pentru a intelege lumea noastra. Asa invata si alti 169 de copii cu tulburare din spectrul autist carora Asociatia Help Autism le sustine terapia de recuperare zi de zi, an de an. Autismul este o tulburare de dezvoltare care se manifesta la 1 din 100 de copii in jurul varstei de 1 an. Diagnosticul initial si modul diferit in care fiecare copil asimileaza noi informatii transforma procesul de recuperare al copilului cu tulburare din spectrul autist intr-unul individualizat, un parcurs lung strabatut de terapeutul ABA alaturi de copil si cu sustinerea familiei.

Palatul Vechiturilor este un shop concept bazat pe ideea unui mix intre atmosfera unui magazin second-hand si diversitatea targului de vechituri. Aici poti cumpara zilnic tot felul de lucruri…atat vechi cat si noi, tipice targurilor duminicale.