Start la inscrieri pentru Ziua de Curatenie Nationala de pe 28 septembrie

0

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul inscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, romanii se vor uni din nou pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de deseuri!

Daca vrei sa participi la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania si sa fii parte din schimbare  inscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la sectiunea “Inscrie-te la curatenie”.

Daca te-ai inscris deja anul trecut, nu trebuie decat sa te loghezi si sa urmezi pasii de mai jos:

1. Apasa butonul numit Profilul tau. Vei fi directionat in aceasta pagina:  http://app.letsdoitromania.ro/users/user-vizualizare.jsf

2. In sidebar, in stanga, apasa butonul Modifica datele mele.

3. Bifeaza “Curatenie 2013” si confirma modificarea.

Si gata! Esti inscris pentru Ziua de Curatenie Nationala de pe 28 septembrie!

Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21. In perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.

Nu uita nici de cartare! Folosind aplicatia de mobil TrashOut, disponibila pentru iPhone si Android, poti incarca in orice moment pe harta deseurilor un morman descoperit in natura. Aplicatia este disponibila aici.

Lista punctelor de inregistrare unde pot merge voluntarii din fiecare judet in dimineata zilei de 28 septembrie este disponibila aici.