Jazz Charity Evening cu Aylin Cadir, Irina Sarbu, Puiu Pascu, Alex Man si Gabriela Costa!

0

ATCA are deosebita placere de a va invita duminica, 25 septembrie 2016, de la orele 18:30, la primul concert caritabil de jazz romanesc si muzica braziliana din Bucuresti.

In parteneriat cu Gradina Floreasca, evenimentul este dedicat strangerii de fonduri pentru a asigura continuarea terapiei recuperatorie si kinetoterapiei gratuite celor 15 copii cazuri sociale inscrisi in ATCA.

Invitati vor fi Aylin Cadir, Irina Sarbu, Puiu Pascu, Alex Man si Gabriela Costa.

Aylin Cadir s-a remarcat pe scena romaneasca inca din anul 2002, prin formatia de muzica usoara POPS. Ulterior, din 2007, aceasta a inceput o cariera de succes in televiziune si teatru. In prezent, joaca in piese de teatru si telenovele, si este cantareata de muzica pop si jazz.

Irina Sarbu va performa alaturi de renumitul Puiu Pascu, pianist de muzica pop si jazz, cu numeroase recitaluri pe scene nationale si internationale, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Cantareata Irina Sarbu are in spate o istorie lunga in industria muzicala si teatrala. A cantat duo, voce si pian alaturi de artisti precum Andrei Tudor, Marius Mihalache, Marius Popp, Marius Vernescu si multi altii, fiind totodata castigatoare a numeroase premii nationale.

Artistul Alex Man va incanta publicul prezent cu muzica braziliana alaturi de Gabriela Costa, o exceptionala cantareata de muzica jazz si braziliana. Cei doi sunt si fondatorii proiectelor de muzica romaneasca „Refrene de altadat’‟ si „Jazz in a classic style‟.

Cei 15 copii cazuri sociale pentru care va avea loc aceasta seara provin din familii extrem de sarace sau centre de plasament din Bucuresti si zone apropiate (Calarasi, Ialomita, Teleorman). Ei au nevoie de sustinere din partea publicului larg, pentru a avea o sansa la o viata mai buna.

Pentru cauza lor accesul in Gradina este gratuit, dar organizatorii sugereaza ca publicul doritor sa faca donatii la intrarea in local sau online, in contul RO54 BACX 0000 0009 6880 3044, la Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata (ATCA), CUI 23830437, mentionand „Pentru copiii ATCA‟.

Fiecare gest, oricat de mic, va ajuta un copil sa faca parte din lumea noastra.

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata (ATCA) ajuta copii cu autism inca din anul 2008. Anca Dumitrescu, presedintele ATCA, este primul specialist din Romania acreditat pentru terapia ABA, singura solutie care s-a dovedit eficienta in tratarea autismului.

In prezent, centrele ATCA adapostesc 100 de copii cu probleme comportamentale, 15 dintre care sunt cazuri sociale grave din Bucuresti, Ialomita, Calarasi si Teleorman.

ATCA este, de asemenea, singura organizatie de acest gen in Romania condusa de doi analisti comportamentali certificati internationali si alti cinci in curs de acreditare.

Autismul este o forma de tulburare din spectru care poate afecta multiple arii neuro-psihice incepand de la incapacitatea de a simti si manifesta emotii, pana la lipsa capacitatii de a vorbi sau manca adecvat. Pentru reducerea acestor tulburari, s-a dezolvat terapia comportamentala aplicata (ABA), singura terapie dovedit stiintific ca are rata cu cel mai mare succes in termeni de recuperare si integrare sociala.

Mai multe detalii despre activitatea asociatiei si copiii acesteia gasiti la www.atca.ro si pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/asociatiatca/ si https://www.facebook.com/educatiesigrijapentruautism/