Punem comunitatea in miscare la SemiMaraton Galati! Alatura-te echipei!

0

Cautam voluntari pentru SemiMaraton 2016! Fundatia Comunitara Galati organizeaza pe 11 septembrie a III-a editie a SemiMaratonului pentru desfasurarea caruia avem nevoie de 110 de voluntari activi si dornici de a pune comunitatea in miscare!

Evenimentul isi propune sa stranga fonduri pentru 17 ONG-uri, iar alergatorii vor directiona taxa de participare catre una dintre aceste cauze. Programul este de la 8 la 13, iar locul de desfasurare este Faleza Superioara, din zona Fata pe Valuri pana la trecerea Bac.

Cautam 110 tineri pentru urmatoarele posturi disponibile:

1.    Casier6 posturi

Responsabilitati:  Informeaza alergatorii despre cursele la care se pot inscrie si ce presupun acestea, Colecteaza banii de inscriere, completeaza chitanta si o ofera participantului, Indica alergatorului locul si ora startului si traseul pe care se desfasoara cursa, Noteaza datele de contact ale celor ce achita taxa sau doneaza.

2.    Responsabil cursa copii/cursa animalelor de companie7 posturi

Responsabilitati: Ajuta la amenajarea traseului de alergare (instalarea zonei de start si finish), Supravegheaza desfasurarea in bune conditii a curselor, Ajuta la instalarea podiumului de premiere si la amenajarea zonei de finish, Ofera fiecarui participant diplome la finalul cursei, Ofera premii alergatorilor calificati, imparte pliante pentru anuntarea evenimentului.

3.    Distribuitor8 posturi

Responsabilitati: Verifica daca alergatorul figureaza pe lista celor inscrisi, Ofera kitul de alergator, Indica alergatorului locul si ora startului si traseul pe care se desfasoara cursa, Ajuta la instalarea podiumului de premiere si la amenajarea zonei de finish, Ofera alergatorilor medaliile si premiile la finalul cursei, Imparte pliante care anunta evenimentul

4.    Responsabil punct hidratare15 posturi

Responsabilitati: Ajuta la amenajarea punctului de hidratare, Se asigura ca are suficiente produse necesare pe stoc(apa, pahare de unica folosinta etc), Ofera alergatorilor apa, Incurajeaza alergatorii

5.    Responsabil zona de premiere4 posturi

Responsabilitati: Ajuta la amenajarea podiumului si a zonei de premiere, Se asigura ca premiile sunt pregatite, Asista la premierea propiu-zisa a alergatorilor.

6.    Security45 de posturi

Responsabilitati: instalarea gardurilor care delimiteaza zona de alergare    , Supravegherea portiunii desemnate de traseu, Se asigura ca alergatorii nu parasesc traseul, Se asigura ca nu patrund persoane straine pe traseu, Informare despre eveniment

7.    Promoter10 posturi

Responsabilitati: Ajuta la instalarea si dezinstalarea standului de prezentare a ONG-ului, Ajuta reprezentantii ONG-ului cu materialele promotionale, Informeaza potentialii donatori de proiectele desfasurate de Fundatia Comunitara Galati si de ONG-ul pe care il reprezinta, Informarea despre eveniment.

8.    Operator foto/video10 posturi foto/ 5 video

Responsabilitati: Fotografiaza/filmeaza alergatorii la start, pe traseu, la finis, la festivitatea de premiere etc, Ia cadre generale, Editeaza fotografiile/videoclipurile, Trimite fotografiile/filmarile persoanei responsabile din Fundatia Comunitara Galati

Inscrierile se fac pe siteul www.semimaratongalati.ro, sectiunea Implica-te/Fii voluntar sau la adresa de email [email protected] cu subiectul Voluntar SemiMaraton. Mailul trebuie sa contina Nume, Prenume, adresa de email, numar de telefon, data nasterii si postul pentru care se aplica. Data limita: 25 august 2016. Dupa selectie, voluntarii vor participa la traininguri pe data de 27 august si 3-4 septembrie.