Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!

0

Asociatia Know, Grow, Share & Change Community desfasoara in aceasta perioada, campanie de strangere de fonduri “Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!”, destinata infiintarii primului centru de colectare si recuperare a jucariilor vechi si uzate, din Romania.

In acest moment, Romania este cotata cu un risc de saracie de 46%, cel mai mare din Europa iar saracia si excluziunea sociala afecteaza 48,7% dintre copiii romani. Acestia sunt copii fara copilarie, fara jucarii si fara zambete.

In cadrul atelierului de jucarii – GEPETO, jucariile vechi si uzate, donate sau colectate de la persoane fizice si companii vor fi sortate, reparate si igienizate iar ulterior, donate direct catre copii saraci sau camine, gradinite, ONG-uri, etc. Mai mult, in cadrul Atelierului GEPETO se vor infiinta cel putin 2 locuri de munca pentru mame singure sau cu multi copii.

Obiectivul campaniei “Salveaza o copilarie, salvand o jucarie!”, este de a strange suma de 5000 de euro, necesara inchirierii, amenajarii si dotarii corespunzatoare a spatiului de functionare a atelierului.

Ne propunem sa strangem aceasta suma cu sprijinul celor care inteleg cat de traumatizanta poate fi viata acestor micuti de langa noi, care datorita stangaciei si greselilor oamenilor mari, sunt privati de cel mai important mod de a invata, de a descoperi lumea si anume jocul, jucariile ” – a declarat Alexandra Laptoiu, Manager de proiect.

Cei care doresc sa se alature acestui proiect au la dispozitie mai multe cai de donatie:

  • prin Paypal, accesibil de pe site-ul asociatiei www.impreunaincomunitate.ro
  • in numerar sau online in contul asociatiei: RO39BTRL04301205W57819XX, Banca Transilvania – Sucursala BT Unirii – cu mentiunea „pentru atelierul de jucarii”
  • accesand platforma caritabila www.dardindar.shopmania.biz

Companiile care doresc incheierea unui contract de sponsorizare sunt rugati sa ne transmita un mesaj pe adresa [email protected]

KGSC Community este o asociatie, orientata spre crearea si sustinerea mecanismelor de rezolvare a problemelor sociale prin implicarea actorilor din comunitate (cetateni, intreprinderi, administratia locala, institutii de invatamant si servicii sociale, institutii de cult,  etc) si are drept scop promovarea prin actiuni si proiecte a abordarii integrate si durabile a dezvoltarii comunitatilor din mediul urban si rural.