Se lanseaza InPractica.ro, sansa tinerilor la inceput de drum

0

Anul acesta tinerii pot opta pentru platforma www.inPractica.ro, cea mai noua sursa GRATUITA de oferte de practica, internship-uri, traineeship-uri si job-uri part-time, care vine in intampinarea celor care vor sa dobandeasca cunostinte practice, sa-si defineasca obiectivele in cariera si sa se formeze in vederea unei viitoare angajari.

Obiectivul proiectului vizeaza dezvoltarea de competente si abilitati practice pentru elevi si studenti, constand in stagii de practica si locuri de munca part-time, in vederea descoperirii competentelor profesionale si a integrarii lor pe piata de munca din Romania.

Aplicantii isi pot depune candidatura direct pe site-ul inPractica.ro si pot opta pentru oferte de practica/munca, care vin din partea unor companii de renume. Propunerile de job-uri sunt si ele extrem de variate, in functie de aria de interes a fiecarui tanar, acoperind domenii diversificate din Vanzari/Marketing, Tehnic, Financiar, Resurse Umane, Relatii Publice, Logistica, Mass Media, IT, Constructii, etc.

De asemenea, tinerii se vor putea bucura in curand de rubrica News pe inPractica.ro, care va contine articole despre cariera, dezvoltare personala si profesionala, startups, orientare, motivare in cariera, precum si alte subiecte de interes. 

Stim atat de multe cazuri in care adolescentii s-au lasat influentati de parinti, alegand o cariera care nu li se potrivea, transformandu-se ulterior in niste oameni fara vise, fara pasiuni, fara motivatie….incat cu inPractica.ro vrem sa le dam curaj sa meseria pe care cred ei – sau parintii lor – ca o merita si apoi sa ia decizia finala.” spun initiatorii proiectului.

inPractica.ro este o initativa a Asociatiei BookLand, care in acest an are o noua misiune: de a le oferi tinerilor instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale, ajutandu-i sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela cariera.

Mai multe detalii si informatii despre inPractica pe inpractica.ro.