Spectacol caritabil, organizat la Iasi pentru sustinerea activitatilor sociale pentru copii defavorizati

0

Duminica, 2 Martie, incepand cu ora 17:00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Fundatia Solidaritate si Speranta a Arhiepiscopiei Iasilor lanseaza o invitatie, la fapte bune in folosul a 70 de copii ieseni foarte saraci, la concertul caritabil Armonii de primavara sustinut de Corul National de Camera Madrigal – Dirijor Voicu Popescu.

Alaturi de cunoscutul Cor de Camera, pe scena decorata in straie de primavara vor mai urca si beneficiarii directi ai manifestarii, copiii asistati social prin Cantina Sociala Sfantul Sava si prin cele doua Centre de Zi pentru Copii Sfanta Marina  – Coordonator Lucian Isaicu – si Mia Casa Inculet – Coordonator Monica Bailau – ale Fundatiei precum si Corul de copii Musica Viva al Asociatiei Iubire si Incredere – Dirijor Daniela Dorosinca.

Corul National de Camera Madrigal este o emblema a vietii muzicale romanesti, formatie profesionista infiintata in 1963 de dirijorul Marin Constantin. In peste 50 de ani de existenta artistica, a reprezentat Romania in lume, devenind un adevarat brand de tara.

Concertul de binefacere isi propune colectarea de resurse financiare pentru sustinerea activitatilor social-educative pe care Fundatia Solidaritate si Speranta le desfasoara pentru cei peste 70 de copii nevoiasi asistati social prin cele doua Centre de Zi pentru copii Sfanta Marina si Mia Casa Inculet si prin Cantina Sociala Sfantul Sava.

Toti participantii la eveniment vor fi onorati cu numeroase surprize si cadouri speciale venite din partea sponsorilor si partenerilor evenimentului.

Biletele se gasesc in:

•             Libraria Doxologia din strada Stefan cel Mare si Sfant

•             Librariile Carturesti din Iulius Mall si Palas Mall

•             Selgros Cash&Cary (iesirea de la casele de marcat)

•             Era Shopping Center (pe culoarul de la casele de marcat Carrefour)

•             Felicia Shopping Center (pe culoarul de la casele de marcat Carrefour)

•             Hypermarket Auchan

•             Magazinul Non-Stop Dolirom Canta

•             La sediul Fundatiei din strada Costache Negri, nr. 48

Pentru livrarea biletelor la domiciliu si alte detalii despre eveniment contactati organizatorii prin telefon la: 0771647607.