Sportul sustine educatia

0

Luni, 27 februarie, la sala de sport “Mihai Viteazul”, voleibaliștii Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” și cei ai Academiei de Studii Economice din București au organizat un meci caritabil pentru a susține dreptul la educație al copiilor defavorizați sprijiniți de Asociația Hermes București.

Încă de dimineață membrii Asociației au fost prezenți la ASE pentru a promova evenimentul și a invita cât mai mulți studenți să participe ca spectatori.

Nerăbdători să asiste la meciul mult așteptat, 30 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Dragului au fost aduși cu microbuzele pentru a-i vedea pe sportivii preferați.

Comandantul clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI”, domnul Cristian PETREA și Primarul sectorului 5 au dat startul mulțumind tuturor studenților, sportivilor de la cele două echipe, copiilor și voluntarilor care au participat în număr atît de mare încât sala a devenit neîncăpătoare.

Meciul demonstrativ a smuls strigăte de bucurie și entuziasm de la spectatorii mari și mici care au învățat, în pauzele dintre reprize, direct de la campioni cum să prindă mingea de volei, primind și tricouri cu autografe ca premii.

Mulțumim prietenilor de la Momentos care a făcut posibilă imprimarea pe suport magnetic a acestor amintiri de neuitat pentru elevii de la școala din Valea Dragului și studenții care s-au pozat cu sportivii preferați.

După atât de multă mișcare, la plecare, copiii au primit de la S.C. Tymbark Maspex Romînia câte o pungă cu suc și snackuri cu care să-și astâmpere foamea pe drum, până ajung înapoi cu microbuzele la Valea Dragului.

Suntem fericiți că acest eveniment de sprijinire a educației prin sport a strâns atât de multă lume entuziastă la meciul de volei caritabil organizat de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și Academiei de Studii Economice din București. Ca Asociație, ne-am dori să găsim mereu oameni care să înțeleagă cât de importantă este implicarea pentru a ajuta copiii nevoiași.
În  urma meciului caritabil au fost adunate donații în valoare de 1900 de lei, care vor fi folosite pentru a cumpăra rechizite copiilor de la Școala Gimnazială Efitimie Murgu, Județul Caraș Severin” ne-a comunicat Claudia Racovițan, președinta Asociației Hermes București.