SuPORTing 2013 – meci de fotbal caritabil

0

SuPORTing este un eveniment organizat de Asociatia AsdMARK si isi propune sa aiba un impact pozitiv in societatea ieseana prin intermediul sportului in principal, dar si al caritatii.

Ajuns la a V-a editie, meciul de fotbal dintre profesorii si studentii de la FEAA, are in acest an scopul de a ajuta o fetita de 7 ani sa poata auzi. Aceasta a fost diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala congenitala, cu afectare grava a limbajului in urma cu 6 ani. Hipoacuzicul este o persoana cu simtul auditiv diminuat. Multe hipoacuzii pot fi rezolvate pe cale chirurgicala, in timp ce altele nu pot fi ameliorate decat pe cale protetica. Doctorii fetitei Maia, au ajuns la concluzia ca ii sunt necesare proteze auditive. Insa aceste proteze auditive ajung la suma de 1000 de EURO.

Banii incasati din vanzarea de bilete la SuPORTing vor fi folositi pentru a-i ajuta pe parintii fetitei sa-i cumpere protezele auditive de care are nevoie. Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele s-au pus deja in vanzare si se pot achizitiona in continuare (inclusiv in ziua evenimentului) de la membrii asdMARK si de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC).

Pentru a achizitiona bilete si pentru a dona pentru Maia ca sa iti recapete auzul contactati membrele Asociatiei AsdMARK:

– Patras Maria-Monica – E-mail: [email protected] & Nr  de tel: 0761413992

– Zetiu Anca-Mihaela –   E-mail: [email protected] & Nr de tel: 0752288198

SuPORTing doreste sa fie un sprijin real al familiei Darasteanu, astfel incat micuta Maia sa aiba in asociatia noastra, in sustinatorii evenimentului si in cei care vor participa, un real sprijin financiar, un real sprijin care sa o ajute sa auda. Din aceste motive, este important ca mass-media si publicul larg sa cunoasca scopul caritabil adus in prim plan de acest meci de fotbal dintre profesori si studenti. SuPORTing si-a propus acum multi ani sa imbunatateasca cat de cat unele aspecte sociale si a avut succes, asa ca speram ca prin editia acestui an sa reusim sa o ajutam pe Maia sa-si achizitioneze aparatul auditiv de care are nevoie pentru a nu mai fi confuza, pentru a intelege mai intelege mai bine ceea ce i se spune si pentru a reusi sa pronunte cuvintele corect.”, a declarat Anca Balaban, PR Manager al Asociatiei AsdMARK.

Evenimentul va avea loc joi, 16 mai 2013, incepand cu orele 17.00 la Sala Polivalenta.