Vintage Charity Day III – targul de moda la care se poarta solidaritatea

0

Primavara asta cumperi haine si accesorii vintage de la tinerii actori romani din Asociatia Adarta Carite, iar din fondurile obtinute Asociatia Carusel cumpara rechizite, materiale artistice, bilete la spectacole si pranzuri calde copiilor din medii defavorizate. Este vorba despre Vintage Charity Day, editia a III-a, care va avea loc sambata, 12 aprilie, intre orele 12:00 si 18:00, in frumoasa mansarda din curtea de pe Calea Victoriei 120, pusa la dispozitie de Centrul PLAIng.

Targul va aduce laolalta haine, accesorii, obiecte decorative si nu numai, cu un element comun: fiecare vine insotit de o poveste. Actorii carora le apartin standurile au cotrobait atent prin garderobele proprii dupa elemente “insufletite”, capabile sa creeze legaturi cu noii proprietari, fiindca inspre solidaritate si legaturi comunitare si-au propus sa atraga atentia. Fondurile obtinute prin vanzarea obiectelor prezentate la targ vor fi directionate catre P.A.S.A.J., programul de ajutor social desfasurat de Asociatia Carusel prin intermediul caruia 15 copii din medii defavorizate sunt sustinuti sa isi continue studiile, sa isi imbunatateasca rezultatele scolare si sa dezvolte interesul pentru produse culturale si artistice. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sunt asteptati la asortat, imbracat si cumparat, in timpul unei discutii despre probleme sociale invizibile, pe toti cei interesati de oameni, design, vestimentatie si tratatie – vei gasi bunatati, vin rosu si multe obiecte vestimentare deosebite, cu povesti de spart gheata.

Intrarea este libera.