Viziune intr-un ghiozdanel – Event Bun venit in noul an scolar – Asociatia Aura Ion

0

Asociatia “Aura Ion”, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si cu participarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, organizeaza duminica, 18 septembrie 2016, intre orele 10:00 – 14:00 la Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant” evenimentul caritabil pentru copii, “Bun venit in noul an scolar” parte a proiectului „Viziune intr-un ghiozdanel”, ce marcheaza inceputul noului an scolar 2016-2017.

Proiectul “Viziune intr-un ghiozdanel” este realizat pentru a aduce un strop de fericire si emotie celor peste 90 de copii din medii defavorizate, cu ocazia inceperii noului an

scolar 2016- 2017. Alaturi de noi vom avea familii defavorizate din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, de la Centrul de zi Giulesti, Centrul de zi Crangasi din sectorul 6 si Centrul de zi Pinocchio din sectorul 2, cat si familii ce beneficiaza de serviciile oferite de Asociatia “Aura Ion”. Distractia, zambetele, personaje de poveste si jocuri creative fiind asigurate de partenerii nostri de la BluParty.

Evenimentul va avea loc in curtea Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala “Conacul Golescu Grant” din Aleea Tibles nr. 64, Sector 6.

Inceputul noului an scolar 2016-2017 va fi pentru ei presarat cu zambete, personaje de poveste si jocuri creative puse la dispozitie de catre partenerii nostri de la BluParty.

Gustarile vor fi asigurate de Elegant Catering. Multumita unui numar de donatori generosi, toti copiii se vor bucura de primirea unui ghiozdanel complet echipat, care sa le permita accesul la educatie si la o dezvoltare intelectuala pozitiva, dar si de o multime de alte surprize pe care le-am pregatit pentru ei.

Evenimentul este conceput si dedicat special copiilor pentru ca acestia sa se poata bucura de o zi plina de zambete si culoare, pentru a avea un inceput de an scolar diferit.

“Viziune intr-un ghiozdanel”

Proiectul caritabil „Viziune intr-un ghiozdanel”, are ca scop facilitarea accesului la educatie pentru 350 de copii cu varsta intre 5 si 14 ani care provin din medii defavorizate. Derulat sub deviza “Educatia este cheia catre succes si un drept uman de baza”, proiectul isi propune sa incurajeze educatia in randul copiilor al caror acces la sistemul educational este ingreunat de dificultati financiare si/sau excluziune sociala.

Orice persoana interesata poate sustine alaturi de noi accesul la educatie al acestor copii prin orice fel de donatii (rechizite scolare, carti sau donatii financiare).

Asociatia “Aura Ion” este o organizatie non-profit, fondata in anul 2015 si are ca scop unirea oamenilor din toate categoriile sociale, prin desfasurarea activitatilor cu caracter umanitar si caritabil, promovand astfel voluntariatul si responsabilitatea sociala.

Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant” este un compartiment din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care se adreseaza tuturor copiilor de pe raza sectorului 6, reprezentand locul unde acestia iti pot pune in practica abilitatile si aptitudinile, exprimandu- si intr-un mod creativ pasiunile si talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-stiintifice. Serviciile sunt gratuite pentru copiii din Sectorul 6.

Parteneri:

BluParty (www.bluparty.ro)

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2

Sponsori:

Tracorex Prod SRL (www.tracorexprod.ro)

Elegant Catering (www.elegantcatering.ro)

Cabinet avocatura Laura Beleca (www.belecalawyers.ro)

Pofit Point (www.profitpoint.ro)

Pentru informatii suplimentare, cat si despre modalitati de sustinere a acestei campanii, puteti accesa pagina Facebook a Asociatiei “Aura Ion” sau www.auraion.ro .