50 de burse universitare pentru tineri orfani sau abandonati

0

In data de 12 februarie Fundatia Blue Heron va organiza a V-a editie a Valentine’s Day Charity Ball.

Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri in beneficiul programului de burse universitare destinat tinerilor merituosi, fara posibilitati materiale – tineri orfani sau abandonati, care urmeaza studii academice.

Evenimentul va avea loc sambata, 12 februarie, la Palatul Ghika. Peste 250 de invitati si-au confirmat prezenta: personalitati din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si personalitati din presa. Prin prezenta si contributiile lor, acestia ofera tinerilor beneficiari ai Fundatiei o sansa la educatie si un viitor mai bun.

Anul acesta, cu ajutorul donatorilor din Romania si Statele Unite, Fundatia si-a propus sa ofere 50 de burse noi in valoare de o mie de euro per student.

Unul dintre momentele-cheie ale serii este decernarea premiului umanitar “Forget-Me-Not” pentru contributii remarcabile in societatea civila romaneasca. Castigatorii editiilor anterioare au fost Dinu Patriciu, Camelia Sucu, ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Anastasia Soare.

Vedeta TVR, Valentina Ionescu, si-a aratat si anul acesta deschiderea de a se implica in organizarea evenimentului caritabil si va fi gazda invitatilor de mare clasa, in calitate de prezentator.

Blue Heron ofera cel mai complex program de burse universitare tinerilor abandonati sau orfani din Romania, care include acoperirea taxelor de scolarizare, bani de buzunar, sustinerea participarii la cursuri de dezvoltare personala si profesionala, un program inovator de mentorat si voluntariat. Programul de Burse Universitare Blue Heron se deruleaza in colaborare cu 20 de parteneri, DGASPC-uri si ONG-uri din peste 11 judete.

Sursa: lumebuna.ro