Eveniment caritabil pentru Centrul de Zi “Casa Florian”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-2050297

ypc-9080797

indaco-3692803

nonformalii-2698176

Data: 25-05-2011

Zaza Boutique si Fundatia Joyo va asteapta vineri, 27 mai, incepand cu orele 18.30 la etajul Grand Café Van Gogh, pe Lipscani, in Bucuresti, pentru un eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru Centrul de Zi “Casa Florian”. 

Evenimentul “De 1 iunie copilaresc” va avea o taxa de intrare de 25 lei in schimbul careia participantii isi vor putea alege un obiect handmade. Fondurile astfel adunate ii vor ajuta pe cei 50 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” sa mearga in aceasta vara intr-o excursie cu rol educativ. 

Casa Poporului poate parea o alta cladire in peisajul aglomerat al Bucurestiului, dar pentru acesti copii va fi o excursie intr-un palat incarcat de istorie! Muzeul Antipa admirat in copilarie cu uimire de multi dintre noi va fi un alt loc in care copiii vor avea posibilitatea sa exploreze lumea animalelor.

Vineri seara vor incanta cu muzica live cei de la Cupt`or , iar un magician va incerca sa reaminteasca participantilor de zilele copilariei. Obiectele handmade vor fi facute de copii, dar si de parteneri: Mimostore cu bijuterii si brose,  Bubbles va picta tricouri adorabile, Zaza Boutique va aduce tricouri, bijuterii si decoratiuni formidabile.

Pentru cei care nu pot ajunge vineri, pot ajuta cumparand tricoul pus la vanzare in scopuri umanitare pe siteul: www.zazaboutique.ro/forkids.

Ai prea multe haine? Doneaza-le! Balul de la Castel a strans peste 50.000 lei pentru terapia copiilor cu dizabilitati Incep inscrierile pentru a V-a editie Swimathon, singurul mecanism – platforma de strangere de fonduri prin inot Cei mai apreciati pictori ai momentului vor fi prezenti in licitatia de arta din cadrul Balului de La Castel Balul de La Castel isi redeschide portile in intampinarea elegantei si generozitatii oaspetilor ieseni Sarbatoarea voluntariatului revine! Voluntariatul ne aduce impreuna in SNV SuPORTing 2013 – meci de fotbal caritabil APEL parteneri locali in „Caravana SEV” „Global Citizen” – internship international oferit de AIESEC Cluj Napoca Volunteers Fest lanseaza cea mai tare provocare pentru ONG-uri

accelerator_hub-8632548

buzzcamp-3955210