Habitat for Humanity Romania lanseaza website-ul Big Build 2011 si platforma fundraiserului Habitat

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5704437

eventubebig-9958000

Data: 27-07-2011

Habitat for Humanity Romania inaugureaza joi, 28 iulie, website-ul www.bigbuild.ro.  Noutatea absoluta din acest an este ca website-ul va gazdui platforma fundraiserului Habitat, care va acorda posibilitatea oricarei persoane sa demareze actiuni de strangere de fonduri pentru familiile nevoiase ce vor fi asistate de Habitat for Humanity prin proiectul Big Build 2011.

Platforma fundraiserului Habitat le va oferi tuturor celor interesati posibilitatea de a-si construi propriul microsite Big Build, pe care apoi sa il personalizeze si promoveze pentru actiuni de strangere de fonduri. Cele mai implicate persoane vor fi premiate si vor avea sansa sa participe alaturi de cei 250 de voluntari pe santierul Big Build.

Vrem sa incurajam lumea sa-si asume cu responsabilitate si dedicare cauzele sociale, iar website-ul Big Build ofera instrumentele necesare ca acest lucru sa se intample. In alte tari unde exista o cultura a voluntariatului, oamenii isi asuma nu doar la nivel declarativ sustinerea pentru o cauza, ci prin implicare activa. Voluntarii nostri straini povestesc adesea cum au strans fonduri pentru diferite cauze sociale, de la prieteni si colegi, licitand desenele copiilor sau prin vanzarea unor prajituri facute in casa. Sunt lucruri simple si mici, dar care conteaza”, declara Carmen Ghia, Communication Coordinator la Habitat for Humanity Romania

“Big Build” este un proiect desfasurat anual in prima saptamana din octombrie cu ajutorul celor de la Habitat for Humanity Irlanda si are drept scop construirea a 10 case in 5 zile. Anul acesta 10 familii din localitatea Izesti, comuna Baltesti vor beneficia in mai putin de o saptamana de o locuinta noua, decenta si de sansa la o viata mai buna.

Addleshaw Goddard construieste pentru al patrulea an consecutiv alaturi de Habitat 28 de tineri descopera “Viata de voluntar la tara” Sase inotatori au strans peste 9000 lei in cadrul competitiei Swimathon “Donatii care ajung unde trebuie“ Romanii sunt generosi cand vine vorba de donatii pentru cauze nobile Campanie sociala: Dati “1 leu” pentru pensionarii saraci Tinerii de la Wesley College, cei mai rapizi constructori de la Habitat la Beius Hope Pop-Up Store – magazin caritabil pentru copiii cu cancer Eveniment caritabil pentru Centrul de Zi “Casa Florian” Concert caritabil “Copiii canta Rock”

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-9238514