Hope Pop-Up Store – magazin caritabil pentru copiii cu cancer

0

In centrul comercial Baneasa Shopping City a fost inaugurat primul magazin caritabil din Romania-Hope Pop-Up Store.

Magazinul va fi deschis timp de o luna, iar banii stransi din vanzari vor fi donati Asociatiei P.A.V.E.L., pentru ingrijirea copiilor care sufera de cancer. Pana acum, un numar mare de celebritati au donat obiecte personale pentru a sustine cauza.

In cadrul magazinului vor fi puse in vanzare obiecte personale donate de celebritati. Centrul comercial se alatura astfel campaniei pentru ajutorarea copiilor cu afectiuni oncologice initiata de Asociatia P.A.V.E.L. – “Nu trece nepasator!”.

Costurile ce implica diagnosticarea si tratamentul unui bolnav de cancer sunt ridicate si nu sunt intotdeauna acoperite de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, iar nevoile lor sunt multiple, de la nevoia de afectiune, la nevoia de resurse financiare, de la nevoia de programe de terapie prin joc si consiliere psihologica, la nevoia resurselor materiale zilnice pentru hrana si igiena“, a declarat Presedintele Asociatiei P.A.V.E.L., Olga-Rodica Cridland.

Printre celebritatile care au donat obiecte personale in cadrul campaniei se numara Andreea Raicu, Adela Popescu, Cabral, Laura Cosoi, Monica Barladeanu, Smiley, Oana Cuzino, Dragos Bucureci, Oana Roman si altii.

Cristina Lica adevarul.ro