Implicarea civica te duce la Amsterdam!

0

GRASP (Societatea Globala a Tinerilor Profesionisti Romani) organizeaza cea de-a patra conferinta anuala – Proiect Romania 2020: Pentru ca ne pasa. Rolul implicarii civice in dezvoltarea Romaniei, Amsterdam 18-20 noiembrie 2011. Conferinta are ca scop identificarea de solutii si practici pentru a incuraja implicarea civica in societatea romaneasca.

Vor fi adusi la un loc o gama larga de profesionisti atat din zona corporate, cat si din societatea civila – Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, CeRe (Centrul de Resurse pentru Participare Publica), Fundatia Dinu Patriciu, Federatia VOLUM, consultanti in CSR din Olanda si Belgia.

Inscrie-te acum!

Trimite CV-ul (romana, engleza sau franceza) la adresa [email protected] si completeaza formularul atasat pana pe 20 octombrie 2011.

Daca nu ai prieteni in Amsterdam care te-ar putea caza, vom incerca sa-ti gasim un loc primitor unde sa stai pe perioada conferintei. De asemenea, vom incerca sa-ti acordam granturi partiale de calatorie*. Pana pe 25 octombrie vei afla daca esti sau nu printre participantii la conferinta.

In cele doua zile de conferinta* vor fi abordate urmatoarele teme:

  • Implicarea civica in Romania: de la model la actiune. Evolutie, eforturi actuale, proiectii pentru viitor
  • CSR –ul: altruism, trend sau investitie? Politici de CSR si voluntariatul sprijinit de angajator
  • Implicarea civica: Din offline in online. Modalitati inovatoare de implicare civica
  • Cultura participarii : de la dezbatere la dezvoltare si organizare comunitara

Cultura participarii se formeaza in timp si poate fi privita din nenumarate unghiuri. Pentru ca iti pasa, vei avea ocazia sa participi la o sesiune foto Dear Romania, Write Our Future si sa iti scrii un mesaj pe piele despre ce inseamna sa fii cetatean activ si sa iti faci vocea auzita. Proiectul Dear Romania, Write our Future, inspirat de Dear World, Write Our Future, este o modalitate inedita de implicare a comunitatii si de a onora munca celor care se implica prin arta fotografica.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentul Romani de Pretutindeni, Fundatia Dinu Patriciu, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si a partenerilor media: Radio France International (RFI), Radio Romania Actualitati, Radio Romania International, Adevarul, CSR Romania, StiriONG, Romania Pozitiva, Strada32, Lume Buna, Foreign Policy, CSRevolution.

www.mygrasp.org