Apel la candidaturi LIDERI PENTRU JUSTITIE 2016 – Program de leadership pentru tineri juristi din Romania

0

Vrei sa devii lider in profesia ta? Vrei sa-i inspiri pe cei din jur? Vrei sa aduci o schimbare? Vrei sa faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri juristi cu aceleasi valori?

Apelul la candidaturi pentru editia a 7-a a programului Lideri pentru Justitie este acum deschis! Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lider si motivati sa se implice! Programul este deschis tinerilor profesionisti aflati in primii 5 ani de cariera juridica (avocati, judecatori, procurori, juristi in ONG sau companii, asistenti universitari, ofiteri de politie, etc.), masteranzilor, precum si studentilor la drept in ultimul an de studiu. Lideri pentru Justitie 2016 va ingloba sase sesiuni de training, o intalnire anuala a absolventilor, discutii deschise cu profesionisti din domeniul juridic, implementarea unui proiect de grup si o vizita de studiu la Berlin.

Dosarul de candidatura in limba romana trebuie sa contina un CV, o scrisoare de motivatie de o pagina si un eseu de maxim 2 pagini  o schimbare pe care ai dori sa o  aduci sistemului de justitie din Romania: identifica o problema, alege o schimbare si descrie ce ar presupune si cum ar trebui sa arate sistemul/societatea dupa implementarea acesteia.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 18 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, vor fi  acoperite de catre Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (www.kas.de/rlpsee).

Pentru mai multe detalii consultati documentele atasate, vizitati pagina www.kas.de/leadership, canalul de Youtube www.youtube.com/LeadersJ si pagina de Facebook www.facebook.com/leadersforjustice.