Mediu și sport

Știri recente

Luni, 26 iunie, Daniele Pernigotti a ținut la Seneca Anticafe, București o conferință despre schimbările climatice.
mai mult
Comerțul echitabil (Fair trade) este o modalitate de a face comerț, al cărei scop este de a oferi sprijin direct și efectiv pentru producătorii marginalizați din țările în curs de dezvoltare din Africa, Asia și America Latină.
mai mult
Pe 26 iunie, Daniele Pernigotti vine în România pentru a discuta cu publicul despre realitatea și impactul schimbărilor climatice. Întâlnirea va avea loc la ora 19, la Seneca Anticafe.
mai mult
În 13 iunie, Asociația Team Work a fost alături de Grup Renault România pentru a sărbători Ziua Mondială a Mediului printr-o acțiune de ecologizare organizată în Mioveni, județul Argeș.
mai mult
Celebrul paleoartist canadian Brian Cooley a revenit în România și este, pentru câteva zile, oaspete al Geoparcului Dinozaurilor Țara Hațegului - Geoparc Internațional UNESCO.
mai mult
În 2016, la nivel național au fost înregistrate 9.444 de cazuri de tăieri ilegale de arbori, ceea ce reprezintă o medie de 26 de cazuri pe zi, potrivit noului raport Greenpeace România. Din totalul cazurilor depistate ca fiind ilegale, 3.986 - adică 42% - au fost identificate de cetățeni.
mai mult
Societatea pentru Consum Responsabil te invită la cursul gratuit “Redu, Reutilizează Reciclează în Proiecte de Tineret” (1-9 iulie 2017, Aiud, jud. Alba).
mai mult
Ministrul Agriculturii cedează presiunii reprezentanților industrei alimentare, ignorând faptul că în România se aruncă în fecare an 2,55 milioane de tone de mâncare și cca 4,5 milioane de români au dificultăți în procurarea hranei zilnice.
mai mult
Asociaţiei ViitorPlus, anunță finalizarea lucrărilor de amenajare eco-turistică a zonei cascadei Bigăr, nominalizată în 2013 drept cea mai frumoasă cascadă unică din lume
mai mult