16 milioane de euro pentru ecologizarea a 300 de hectare din Tulcea

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3815913

Data: 17-06-2011

In apropierea municipiului Tulcea, 300 de hectare vor fi reconstruite ecologic cu o investitie de 16 milioane de euro castigate dintr-o finantare externa.

Situat in zona de est a Tulcei, Polderul Zegher – care este in momentul de fata o mlastina – va fi reconstruit ecologic sub forma unei mici delte a Dunarii”, a declarat viceprimarul municipiului Tulcea, Andrian Ampleev.

Potrivit acestuia, municipalitatea a castigat o finantare externa de 16 milioane euro. Dupa amanajarea zonei de 300 de hectare, aceasta va fi gestionata de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Amplev a mai spus ca lucrarile de reconstructie ecologica vor incepe in aceasta toamna si vor dura aproximativ 2 ani.

Sursa: green-report.ro

Asociatia Progenies este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Centrul pentru Promovarea Dezvoltarii Durabile este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Asociatia REPER21 este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” 50 de specialisti vor evalua siturile Natura 2000 Terra Ecologica este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Poteci istorice: pe urmele vanatorilor de munte Asociatia LEAP este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila! ” Fundatia TERRA Mileniul III organizeaza “Maratonul Comunicarii” ANPCDEFP este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Comisia Europeana a aprobat 183 de proiecte in domeniul mediului

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-5317843

eventubebig-7553446