A doua etapa a campaniei “Un Bucuresti de bun-simt”

0

Administratia Lacuri, Parcuri Agrement cu ajutorul Asociatiatiei pentru Dezvoltarea Calitatii Vietii, Centrul Educational pentru Tineret si Dezvoltare Durabila “Pilula Zero” si ziarul Ring lanseaza luni, 20 septembrie, a doua etapa a campaniei “Un Bucuresti de bun-simt”. Zeci de voluntari vor sadi 600 de platani pe tronsonul Vitan-Glina.

Avand in vedere ca, zona a fost si este una puternic industrializata, actiunea va avea un impact major asupra peisagisticii, iar aparitia unei “perdele” de vegetatie reprezinta o adevarata cura de oxigen cu atat mai mult cu cat odata cu construirea autostrazii Bucuresti – Constanta, tronsonul Vitan-Glina a devenit o poarta de intrare si iesire din si spre Bucuresti.

Voluntariatul devine o moneda a civilizatiei, a Bucurestiului, cat si a bucurestenilor. Exemplul de bun-simt dat prin aceste actiuni doreste a atrage respectul reciproc al bucurestenilor, cat si a fiecarui cetatean din Romania.

“Suntem deschisi la orice initiativa din partea ONG-urilor ce au ca scop ecologizarea, infrumusetarea si inverzirea zonei metropolitane, actiuni prin care incercam sa ajungem la norma europeana de 26 mp de spatiu verde pe cap de locuitor in timp cat mai scurt “- Radu Popa, director Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).

http://www.ziarulring.ro

http://www.agendavoluntarului.org/presa