ADVICE Students sunt „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”

0

In cadrul unui nou interviu “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!”, Societal discuta impreuna cu Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students despre misiunea si proiectele organizatiei, dar si despre dorinta de a oferi ceva inapoi comunitatii.

 Care este misiunea ADVICE Students?

 “ADVICE Students exista pe piata ONG-urilor romanesti de 8 ani de zile. Principala noastra misiune este de a crea oameni revolutionari, axati pe creativitate.”

 Ce tipuri de proiecte desfasurati si care este scopul acestora?

 “Proiectele noastre sunt Teach-Me, Think Strategy, CreativityBlueprints, Imprint sau AdRev, care tocmai a fost. S-a desfasurat ca o serie de 6 conferinte despre publicitate. La AdRev au participat si participa in fiecare an mai-marii industriei, ca Bogdan Naumovici sau Sorin Psatta. Un alt proiect al nostru ar fi Plant Your Brand, o scoala eco publicitara. S-a desfasurat in anul 2009 in Delta Dunarii iar principalul sau scop a fost sa redam societatii ceea ce-i luam. Principalul nostru sponsor a fost Petrom. Ca un studiu de caz, Petrom se bucura de petrolul extras, dar vrea sa dea si ceva inapoi comunitatii si proiectul nostru a fost principalul mod prin care a facut asta. Asta apropo de proiecte care au ca nisa dezvoltarea durabila.”

Paula Lupu, International Relations Executive in cadrul ADVICE Students