„Eroii reciclarii” au oferit planetei un cadou de sarbatori: mai putine deseuri!

0

Campania „Fii eroul nostru! Recicleaza! ECOTIC si RECOLAMP te premiaza!”, desfasurata de ECOTIC si RECOLAMP in incinta magazinului METRO Cash & Carry Baneasa in perioada 02–15 aprilie 2014 ajuns la final.  In data de 17 aprilie a avut loc tragerea la sorti prin care au fost desemnati castigatorii premiilor acordate de organizatori in campanie. In total au fost colectate peste 25 kg deseuri de baterii si acumulatori portabili, 1.000 kg deseuri de echipamente electrice si electronice si 35 kg de becuri si neoanelor arse. Toate deseurile colectate vor urma cursul reciclarii corecte.

Campania „Fii eroul nostru! Recicleaza! ECOTIC si RECOLAMP te premiaza!” a presupus predarea de catre populatie a deseurilor de baterii si acumulatori portabili, a deseurilor de echipamente electrice si electronice, precum si a becurilor si neoanelor arse la standul special destinat proiectului aflat in incinta magazinului METRO Cash & Carry Baneasa, situat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, sector 1, Bucuresti, premiul instant castigat de toti fiind extrem de valoros: un mediu mai curat!

„Eroii reciclarii” au primit taloane de participare pentru tombola organizata la finalul campaniei, astfel: 

1 talon de participare la tombola pentru DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice) pentru 1 DEEE predat la standul proiectului;

1 talon de participare la tombola pentru DBA (deseuri de baterii si acumulatori) pentru 5 baterii si acumulatori portabili uzati;

1 talon de participare la tombola aferenta pentru 5 echipamente de iluminat arse (becuri, neoane, lampi, etc), cu exceptia becurilor cu incandescenta.

Premiile pentru predarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) au constat in trei televizoare LED Samsung, iar pentru deseurile de baterii si acumulatori (DBA), cat si pentru deseurile de becuri si neoane, au constat in cate trei tablete Acer Iconia 7″.

Numele castigatorilor sunt afisate aici.