Asociatia LEAP este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila! “

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-7626375

Data: 28-07-2011

Cristina Stoenescu, manager de proiect in cadrul asociatiei LEAP – Link Education and Practice descrie in interviul oferit pentru Societal misiunea organizatiei si principalii actori implicati in activitatile organizatiei.

Care este sfera de activitate a organizatiei LEAP?

Misiunea si sloganul LEAP se refera la educatia non-formala – workshopuri, traininguri, voluntariate – pentru angajabilitate. Aceasta trebuie inteleasa ca dezvoltarea abilitatilor personale pentru identificarea unui loc de munca si crearea unei cariere, care poate sa insemne nu neaparat un job, ci poate sa insemne ceea ce tie iti place sa faci, ca sa devii un profesionist in domeniu.

Care sunt partile implicate in activitatile organizatiei LEAP?

Pentru a disemina acest mesaj lucram cu organizatiile studentesti din Bucuresti, in curand si cu cele din tara, lucram cu centre de consiliere si orientare profesionala.  Am avut dealtfel un prim eveniment de networking cu ele in acest an si urmeaza o comunicare sustenabila in viitor. Pe de alta parte lucram si cu cei care reprezinta piata muncii – angajatorii – si incercam sa le spunem ca un angajat care este interesat de ceea ce face si nu neaparat numai de remuneratie este un angajat mai bun si mai bine pregatit daca are o experienta de voluntariat extracuriculara in viata lui de student.

Cristina Stoenescu, Manager de proiect in cadrul LEAP – Link Education and Practice

Asociatia Progenies este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Centrul pentru Promovarea Dezvoltarii Durabile este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Asociatia REPER21 este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” 50 de specialisti vor evalua siturile Natura 2000 Terra Ecologica este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Poteci istorice: pe urmele vanatorilor de munte Fundatia TERRA Mileniul III organizeaza “Maratonul Comunicarii” ANPCDEFP este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Comisia Europeana a aprobat 183 de proiecte in domeniul mediului RoRec a lansat doua centre de colectare DEEE in judetul Hunedoara

logo_societal-9971758

eventubebig-3355321