Campanie pentru un mediu curat

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-5245974

eventubebig-9449100

Data: 18-11-2010

Primaria municipiului Adjud organizeaza o actiune sub marca „Hai sa facem schimb – pentru un mediu curat”. Acest demers presupune colectarea  deseurilor electrice de la populatia adjudeana. Se pot aduce spre colectare: televizoare, masini de spalat, frigidere, aparate radio cu greutatea minima de 10 kg si fiare de calcat. In schimbul acestor aparaturi,  se ofera brichete de foc, jucarii, plus alte premii.

Toti cei care vor sa recicleze si sa ia parte la acest eveniment sunt asteptati pentru inscrieri in fata Casei de Cultura „Tudor Vornicu” din Adjud, pana pe 19 noiembrie intre orele 10.00-12.30 si 14.30-16.30.

Dupa terminarea inscrierilor va incepe colectarea propriu-zisa.

Sursa: ecomagazin.ro

Fundatia Actiunea Civica este „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila! ADVICE Students sunt „Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Asociatia Progenies este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Centrul pentru Promovarea Dezvoltarii Durabile este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Asociatia REPER21 este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” 50 de specialisti vor evalua siturile Natura 2000 Terra Ecologica este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” Poteci istorice: pe urmele vanatorilor de munte Asociatia LEAP este “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila! ” Fundatia TERRA Mileniul III organizeaza “Maratonul Comunicarii”

ONGFest – Targul Economiei Sociale 2011

logo_societal-8031196