Castigatorii celei de a treia editii a p

0

Cine sunt protagoniștii muzicali ai anului 2021?

Răspunsul vine de la Apple Music Awards: ajuns la a treia ediție, evenimentul recompensează artiștii care au o influență puternică asupra culturii la nivel global, obținând rezultate importante în domeniul artistic.

  • Există cinci categorii distincte: „Artistul anului”, „Compozitorul anului”, „Artistul emergent al anului”, „Cel mai bun cântec al anului” și „Cel mai bun album al anului”.
  • Câștigătorii sunt aleși printr-un proces care reflectă atât perspectiva editorială a Apple Music, cât și ceea ce aud cel mai mult clienții din întreaga lume.

„Ultimele 12 luni au fost un an extraordinar pentru muzică și suntem încântați să onorăm artiștii care modelează cultura și se conectează cu fanii din întreaga lume pe Apple Music”, a declarat Oliver Schusser, vicepreședinte al Apple Music and Beats.

Printre câștigătorii celei de-a treia ediții se numără un trio excepțional: The Weekend primește premiul drept „Artistul global al anului”, Olivia Rodrigo ia acasă trei („Cel mai bun artist nou al anului”, „Album dell ‘year “,” Cel mai bun cântec al anului”), în timp ce HER câștigă prestigiosul titlu de „Compozitorul anului”.

„Ca tânără artistă neagră și filipineză și ca femeie care stă pe scenă dând totul, sunt convinsă că este important să fiu recunoscută pentru ceea ce reprezint. Mulțumesc foarte mult, Apple Music » a spus H.E.R.

La categoriile tradiționale se adaugă o nouă categorie pentru

„Artistul regional al anului”, care recompensează cântăreți din cinci țări și zone geografice: câștigătorii sunt Aya Nakamura pentru Franța și OFICIAL HIGE DANDISM pentru Japonia. RIN este în schimb numele ales pentru Germania, Scriptonite pentru Rusia și Wizkid pentru Africa.

  • Sărbătorile pentru Apple Music Awards vor începe marți, 7 decembrie 2021, cu interviuri, conținut original și multe altele, toate difuzate în întreaga lume pe Apple Music și aplicația Apple TV.
  • Dedicat caricaturistului sicilian Giuseppe Coco, premiul este dedicat autorilor care s-au remarcat în ultimul an. În așteptarea întoarcerii în prezența festivalului, festivitatea de premiere a avut loc în live streaming

Pentru al doilea an consecutiv s-a desfășurat în streaming evenimentul sicilian dedicat benzilor desenate și culturii pop Etna Comics. Cu promisiunea de a reveni în prezență în iunie 2022, conducerea festivalului a dorit în continuare să-și acorde Premiile Coco. Ajuns la a treia ediție, este un premiu dedicat celor mai buni autori și celor mai bune seriale italiene.

Premiul Coco citeste si Genova, la Palazzo Ducale expoziția dedicată lui Corto Maltese di Pratt

Ceremonia de premiere a avut loc pe 18 octombrie în streaming live pe canalele revistei MegaNerd. Premiul Coco a fost conceput în memoria caricaturistului și ilustratorul sicilian Giuseppe Coco și este destinat caricaturistilor italieni care s-au evidențiat cel mai mult între 2020 și 2021.

premiul-coco-citeste-si-genova-la-palazzo-ducale-expozitia-dedicata-lui-corto-maltese-di-prattJuriul a fost format din jurnaliști Sky TG24 pentru secțiunea „Fumettopolis”, editorul DeAgostini Elisabetta Sedda, directorul Galeriei HDE din Napoli Filomena Avagliano, scriitoarea, muzicianul și vorbitorul radio al Radio 105 Rosario pellecchia, jurnalistul „Il Mattino” Diego Del Pozzo și jurnalistul independent Gianmaria Tammaro. Iată câștigătorii diferitelor secțiuni ale Premiului Coco:

Cel mai bun scenarist italian, Moreno Burattini: curatorul personajului „Zagor”, care împlinește 60 de ani editoriali în acest an, a început să exploreze personajul creat de Guido Nolitta / Sergio Bonelli și Gallieno Ferri într-un mod fără precedent.

Cu miniseria „Zagor: Darkwood Novels” și-a propus să reînnoiască temele tipice prin experimentarea unui stil diferit de cel tradițional.

Cel mai bun desenator italian, Silvio Camboni: cu „Mickey and the Lost Ocean”, scenariul lui Denis-Pierre Filippi, s-a introdus cu originalitate în tradiția benzilor desenate Disney. Tabelele sale arată meticulozitate în hașurarea vignetelor și în planificarea meticuloasă a locațiilor și detaliilor.

Cea mai bună coloristă italiană, Fabiana Mascolo: în „An Unkidness of Ravens” reușește să atragă desenele Mariannei Ignazzi, ajutând la transformarea decorurilor canonice suburbane într-un teritoriu în care cititorul este copleșit de sensibilitate și anxietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.