E septembrie, e alergare pentru paduri!

0

Vine toamna, bine imi pare, nu mai e sezon de mare, e sezon de alergare! Padurea copiilor creste din nou prin sport, luand startul la doua dintre cele mai tari competitii ale toamnei, Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2015 si Unicredit Leasing Transmaraton 2015.

Agata oficial papucii de plaja in cui, trage-ti in picioare pantofii de alergare si transforma-ti pasii in puieti cu Padurea copiilor la cel mai mare eveniment de alergare al toamnei: Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2015!

Nu conteaza cat de rapid esti, la orice treapta de viteza te afli – testoasa, iepure, ogar sau ghepard – esti asteptat in Echipa Super-Impaduritorilor. De ce sa vii cu noi? Alergand pentru Padurea copiilor te alaturi misiunii noastre de a impaduri terenurile degradate din sudul Romaniei si de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din tara noastra. Vino sa sprijini impaduririle pentru a face o schimbare in viata ta si a naturii!

Afla cum te inscrii la Cursa Populara, Semimaraton, Maraton sau Stafeta aici.

Te asteptam in echipa noastra! Inscrierile se inchid vineri, 18 septembrie, ora 23:59.

Sambata, 19 septembrie, 26 de sportivi curajosi ai echipei Padurea copiilor iau startul la o cursa la inaltime pe serpentinele maretului Transfagarasan. Semimaraton, Maraton sau Ultramaraton, ei alearga pentru ca Padurea copiilor sa continue sa impadureasca pentru un viitor curat, in care generatiile viitoare se vor putea bucura de binefacerile naturii.

Da-le si tu aripi, ajutand unul sau mai multi alergatori sa prinda curaj pentru a face fata cursei. Trimite-le donatii si mesaje de incurajare si impreuna putem trece pragul magic de 10.000 de lei! Link aici.

Padurea copiilor va multumeste pentru sustinere! Padurea copiilor creste cu voi!