Echipa Let’s Do It, Romania! continua cartarea in judetul Arges

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-3896942

ypc-2203452

indaco-9249412

nonformalii-8243484

Data: 15-04-2010

echipa-lets-do-it-romania-continua-ca-2510-5786487

Echipa “Let’s Do It, Romania!” ii invita pe toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber sa se alature campaniei de cartare a deseurilor din judetul Arges in weekend-ul 24-25 aprilie.

In acest moment exista numai 36 de voluntari inscrisi in judet. Pentru a realiza cu succes aceasta etapa este nevoie de un numar mai mare de voluntari.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi : 25 septembrie. Organizatorii intentioneaza sa mobilizeze autoritatile din toata tara alaturi de cei 3.500 de voluntari asteptati sa se inscrie in proiect.

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul evenimentului www.letsdoitromania.ro la sectiunea “Implica-te!”.

Sursa : greenreport.ro

Aproximativ 2,4 milioane de hectare din padurile Romaniei sunt administrate responsabil Protectia mediului in Clisura Dunarii obstructionata de incoerenta legislatiei si reglementarilor in domeniu Ambalajele Tetra Pak certificate FSC sunt utilizate astazi de companii din 53 de tari, inclusiv din Romania IPCC: Schimbarile climatice in Europa: secete, scaderea productiei agricole si disparitia a peste 60% din specii Parcul Natural Vacaresti. O oaza in desertul de beton O tona de deseuri colectate in doua saptamani in campania “FII EROUL NOSTRU! RECICLEAZA! ECOTIC si RECOLAMP te premiaza!” Comunitati active pentru mediu Votul Parlamentului European lasa biocarburantii in aer GlaxoSmithKline (GSK) Romania lanseaza primul program de colectare a deseurilor medicale, direct de la pacienti Greenpeace dezaproba modificarea regimului ariilor naturale protejate propuse de Ministerul Mediului

tedx_logo_place-caleavictorieied-p-28

accelerator_hub-2689970