Pentru vreme buna, se recomanda eco-turismul

0

Vești bune pentru turistul din tine care vrea să descopere România vremurilor apuse, și, nostalgic, mai bune!

Dacă până acum nu știai pe ce coclauri să te aventurezi în căutare de experiențe autentice la tine în țară, sau care sunt locurile de la noi care se potrivesc cu sufletul tău, echipa Think Outside the Box le-a cutreierat și s-a întors cu povești din cele mai frumoase destinații de eco-turism din România, ca să te convingă să le vizitezi.

Platforma #descoperăEcoRomânia s-a lansat astăzi și va publica o serie de articole realizate de jurnaliștii TOtB în 7 destinații de eco-turism din țară: Eco-Maramureș, Colinele Transilvaniei, Țara Dornelor, Pădurea Craiului, Băile Tușnad, Ținutul Zimbrilor, Țara Hațegului și Retezat.

Descoperă Eco-Romania este o inițiativă a Asociației de Ecoturism din România de dezvoltare și promovare a ecoturismului. 

Roxana Bucată, Andrada Lăutaru, Ionuț Sociu și Mădălin Nicolaescu au mers pe teren în toate aceste zone încărcate de magie și s-au întors de acolo cu tolba plină de legende, meșteșuguri păstrate de oamenii locului, tradiții, dar și, concret, tips&tricks pentru turistul de azi: unde și de ce să mergi, unde să stai și, evident, ce să mănânci.  

#descoperăEcoRomânia a lansat deja 2 articole, pe care le poți descoperi accesând acest link. (pe care îți recomandăm să îl salvezi)

Totb.ro este o comunitate de jurnaliști independenți care adresează subiecte relevante la nivel național și internațional. Platforma propune un jurnalism transparent, orientat către interesul public.

Proiectul editorial #descoperaecoRomania este prezentat de Fundația Friends For Friends și Think Outside the Box în parteneriat cu Asociația de Ecoturism din România, din cadrul programului Policlinica de Marketing si Comunicare pentru ONG-uri (un proiect marca FFFF finanțat de Romanian American Foundation).