Strangere de fonduri pentru plantarea a 35 de hectare de teren agricol degradat

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

bb_buton_stiriong_207x141-8788419

Data: 2-07-2008

In perioada 1 iulie – 30 august se desfasoara o campanie extraordinara de strangere de fonduri pentru plantarea celor 35 de hectare ramase de teren agricol degradat din Valcelele, judetul Calarasi.

Vodafone, Orange si Cosmote au pus la dispozitie gratuit un numar de SMS – 848 – pentru donatii. Costul unui sms este de 2 euro (in reteaua Cosmote se percepe TVA, in retelele Vodafone si Orange nu se percepe TVA).

Pentru derularea acestei campanii avem 3 noi parteneri media care fac posibila transmiterea mesajului catre publicul larg: News Outdoor, Phoenix Media si Impression Graphics.

Orice sms trimis in aceasta perioada, va contribui la cresterea unei paduri in Valcelele. Cu 5 sms-uri trimise, se adopta 1 copac (sunt necesari 10 euro pentru aducerea la maturitate a unui copac – 6 ani de ingrijire). Puteti trimite cate sms-uri doriti si spune prietenilor/colegilor acelasi lucru!

Cititi toate stirile in ultimul newsletter al Asociatiei Viitor Plus.

De ce ar trebui să adoptăm și nu să cumpărăm un animal de companie? În 2017, Geoparcul din Țara Hațegului sondează România pentru 15 voluntari ambasadori Hornbach – minciuna de pe rafturi. Investigație de-clic De ce ar trebui să adoptăm și nu să cumpărăm un animal de companie? 22,2 de hectare noi de pădure s-au adăugat în primăvară la moștenirea Pădurea Copiilor Cine ne protejează ariile protejate Pe scurt, Casa Verde, sau Centrul de instruire și consiliere energetică Green Mogo Greenpeace lansează Praf de România, o campanie pentru îmbunătățirea calității aerului De la pesimism la optimism este doar un drum al perspectivei Lideri gorjeni în dialog pentru viitor

v8-9686117