AIESEC Bucuresti organizeaza Global Village

0

AIESEC Bucuresti in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei organizeaza Global Village, un eveniment care isi propune sa prezinte un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de tari si cu ajutorul a Erasmus Student Network al Universitatii Bucuresti.

Pe data de 11 martie 2012 sunt asteptate peste 600 de persoane la unul din evenimentele cu traditie din cadrul organizatiei. Si in acest an vor exista 20 de standuri cu imbracaminte si cu obiecte traditionale din fiecare cultura, dar si unul sau mai multi reprezentanti ai tarii respective.

Vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca diferite culturi prin intermediul prezentarilor interactive pregatite de internationali, dar si prin diferite momente artistice. Vor avea loc concursuri pe teme culturale, iar premiile vor consta in cadouri din partea internationalilor si a sponsorilor.

Global Village este un eveniment marca AIESEC, care isi propune sa aduca in acelasi loc, cu ajutorul ambasadelor si partenerilor, oameni din toate colturile lumii dornici sa impartaseasca din experienta si cultura lor. Evenimentul este unul dinamic, interactiv, inedit care incurajeaza diversitatea, toleranta si educatia non-formala.

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.