Concurs fotografic cu tema: FEMEIA ROMA

0

Asociatia Divers va invita la un concurs fotografic cu tema: FEMEIA ROMA. Cele mai bune fotografii vor fi selectate de un juriu profesionist, premiate si expuse cu ocazia Zilei Internationale a Femeilor, incepand cu data de 7 martie 2013 la sediul Centrului de Incluziune Sociala pentru Persoane de Etnie Roma (CISPER) Centru Tirgu Mures.

La concurs se pot inscrie participantii la doua categorii de varsta: tineri pana la 18 ani si persoane peste 18 ani care au domiciliul in Regiunea Centru (judetele Alba, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu).

Se accepta fotografii in culori, sau alb negru, in format digital de minim 300 dpi, care vor fi marite la dimensiunea de 30 x 40 cm. Un concurent poate sa trimita maximum 10 fotografii pe suport electronic CD sau DVD sau la adresa de e-mail al asociatiei. Suportul electronic nu va fi inapoiat autorului.

Fotografiile pot fi folosite in publicatiile editate de asociatie cu mentionarea autorului si titlul fotografiilor. Cei care se inscriu in concurs accepta automat aceasta conditie.

Suportul electronic CD/DVD poate fi trimis pana in data de 4 martie 2013 ora 17.00 la sediul CISPER  Tirgu Mures, strada Calarasilor, nr. 34/16, sau prin posta electronica la adresa: [email protected]  

Informatii suplimentare: [email protected], Tel/Fax: 0265-311727, persoana de contact Aron Bianca.