Dezbatere “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”

0

Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna”, in parteneriat cu Reprezentanta UNICEF in Romania, organizeaza  in data de 10 aprilie 2013, evenimentul dezbatere pe tema modelelor rome de succes “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” care va avea loc in sala ArCuB, Str. Batistei nr. 14, Bucuresti.

Evenimentul este organizat in cadrul Saptamanii Romilor si are in centru “Filmul lui Ilie” realizat de Agentia “Impreuna” in cadrul proiectului “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”. Filmul este parte integranta a unei campanii realizate de Fundatia noastra cu sprijinul UNICEF prin care ne dorim sa promovam povesti ale romilor invizibili (oameni extrem de bine inclusi in societate dar care nu sunt „perceputi” ca fiind romi) . Filmul ofera o alta perspectiva asupra participarii romilor la scoala subliniind eforturile pe care fiecare copil, sustinut de propria sa familie, colegi, scoala etc, trebuie sa le faca astfel incat sa isi asigure un viitor bazat pe o traiectorie educationala solida.

La dezbatere vor participa reprezentanti ai autoritatilor centrale, ai organizatiilor neguvernamentale, ai mass media, lideri de opinie, precum si studenti ai facultatii de sociologie.

follow_stiriong-7893264