Fii parte din schimbare!

0

Asociatia UNIT, in parteneriat cu Fundatia Institutul National Democrat (NDI) si Asociatia Transcena organizeaza evenimentul “Fii parte din schimbare”, luni 15 aprilie 2013, incepand cu ora 18:30, la Clubul Taranului, Soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti (intrarea din str. Monetariei).

Evenimentul are ca scop lansarea Asociatiei UNIT si promovarea viitoarelor proiecte prin punerea in scena a unei piese de teatru forum pe tema discriminarii in relatiile mixte din punct de vedere etnic.

In cadrul evenimentului va fi lansat unul dintre primele proiecte (ale asociatiei)de educatie civica prin metoda nonformala Teatru forum – o invitatie deschisa catre spectatori sa reflecteze, sa se transpuna in pielea personajelor si sa gaseasca o solutie la situatia prezentata. Piesa de teatru forum va pune in discutie problemele relatiilor dintre rromi si majoritari.

Asociatia UNIT a luat fiinta la initiativa grupului de tineri rromi, stagiari in cadrul programului de Participare civica si politica a rromilor, implementat de catre NDI si are ca scop promovarea intereselor tinerilor si a grupurilor vulnerabile pe plan social, cultural, educational, sportiv si economic. Grupul de initiativa este format din activisti rromi, cu o experienta bogata in scrierea si implementarea proiectelor destinate tinerilor si persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.

 Confirmati participarea pana vineri 12 aprilie, la telefon 0769.117.111, persoana de contact este Ciprian Stan, sau prin e-mail la adresa de e-mai [email protected] .

follow_stiriong-7329396