Lansarea apelului pentru dosare de aplicatie pentru MISHTO Internship

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-6316801

  ies-6960032

300x105-1269241

ypc-2701650

logo_rs-8468259

elsa_romania-9772830

Data: 6-12-2010

Centrul  pentru  Promovarea  Tinerilor  Romi  anunta  lansarea  apelului  pentru  dosare  de  aplicatie  in cadrul  MISHTO  Internship. 

Programul   de  formare  cuprinde   stagii  de   practica  part-time  si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18–24 ani. Perioada inscrierilor in cadrul acestei runde de aplicatii este 03 – 12 Decembrie 2010. Sunt incurajati in mod deosebit pentru a inscrie un dosar de aplicatie, studentii si tinerii cu oportunitati reduse (tineri romi / proveniti din mediul rural / etc.) .

Centrul  pentru  Promovarea  Tinerilor  Romi  lanseaza  primul  apel  pentru  dosare  de  aplicatie  in  cadrul programului de formare MISHTO Internship. Asociatia ofera stagii de practica part-time tinerilor interesati sa isi sporeasca sansele pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor sociale si a competentelor profesionale.

Sunt invitati sa depuna dosare de aplicatii tinerii cu varsta cuprinsa intre 18-24 ani, care pot activa 20 ore saptamanal  in  cadrul  asociatiei  si  nu  au  in  derulare  un  contract  de  voluntariat/practica  incheiat  cu  o  alta institutie.  Sunt  incurajati  in  mod  deosebit  pentru  a  inscrie  un  dosar  de  aplicatie,  studentii  si  tinerii  cu oportunitati reduse (tineri romi / tineri proveniti din mediul rural / tineri cu abilitati speciale, etc.) .

Candidatii admisi in cadrul  acestei runde de aplicatii  vor urma un stagiu de practica de 24 de saptamani, incepand cu data de 10 Ianuarie 2011. Formularul de aplicatie, pachetul informativ si alte detalii relevante pentru aplicanti pot fi gasite pe site-ul Centrului pentru Promovarea Tinerilor Romi  www.mishto.org.

Mai multe detalii de presa pot fi obtinute  la nr. 0727.737.181 –  Radu PALADA.

Sprijin pentru revenirea pe piata muncii si integrarea in societate a persoanelor care au fost private de libertate Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Discriminarea este problema societatii intregi Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Revenirea fostilor detinuti pe piata muncii si integrarea lor in societate Ambasada SUA avertizeaza Baia Mare. Motivul: hotararea de a desfiinta un cartier al tiganilor Mestesugurile rome se prezinta in centrul Clujului Ce inseamna sa discriminezi? Ce inseamna sa pui etichete oamenilor pe care nu ii cunosti? Suceava beneficiaza de o strategie de dezvoltare interculturala Campanie de informare si constientizare”Acum ai o sansa in plus, invata mai departe!” a persoanelor de etnie roma

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania

sigla_civic_color_jpeg-4779205

nonguv-9270426