ReBranders se intoarce la Cluj-Napoca!

0

V-ati gandit vreodata ca ar exista tineri care ar parcurge mii de kilometri pentru a vizita Romania chiar daca au posibilitatea de a alege orice alta tara? AIESEC Cluj-Napoca i-a gasit!

Veniti din tari precum Mexic, China, Spania, Taiwan, Indonezia, Ungaria, Germania, Turcia, Argentina au inceput colaborarea pe diverse internshipuri de voluntariat, precum ReBranders, GROW, Edison, in cadrul carora isi vor dezvolta abilitatile in marketing, PR, design grafic si domeniul educational.

In cadrul proiectului ReBranders 3.0 participantii lucreaza in colaborare cu Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii si Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Proiectul se desfasoara pe durata a sase saptamani, incepand din luna Ianuarie. La FSPAC planuiesc si implementeaza o campanie de promovare a facultatii in tari non-UE, precum Indonezia, China si Mexic, iar la Facultatea de Matematica si Informatica sunt responsabili de designul materialelor promotionale in limba engleza si maghiara.

Pe langa munca, exista si distractie. Astfel, internationalii incearca sa se obisnuiasca atat cu orasul, cat si cu viata de noapte, care, din fericire, nu lipseste in Cluj-Napoca. De asemenea, au devenit studenti clujeni primind legitimatii de transport, carnete de studenti si nu in ultimul rand cazare in camin si o masa gratuita de la Mado. Mai multe informatii despre aventurile si munca lor gasiti pe blogul proiectului: rebranders3winter.wordpress.com.  

Unul din evenimentele care v-a avea loc in curand este Global Village unde fiecare international isi va prezenta tara prin muzica, mancare, costumatii. Acesta se va desfasura in Iulius Mall, in 07. 02 intre orele 17:00-21:00.