S-a lansat portalul de mediere on-line pe www.rrom-admis.ro

0

Asociatia pentru Formare in Domeniul Securitatii Private a lansat portalul de mediere on-line, disponibil pe site-ul www.rrom-admis.ro. Portalul reprezinta punctul de intersectie intre CERERE si OFERTA pe piata muncii si se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, indiferent de varsta, sex, religie, statut pe piata muncii, pe de o parte si tuturor potentialilor angajatori cu unul sau mai multe locuri de munca vacante, pe de alta parte.

Pe langa imbunatatirea procesului de incluziune ocupationala din Romania, rolul acestui portal consta in oferirea de asistenta dedicata gratuita atat candidaţilor aspiranţi la un job, cat si potentialilor angajatori – in identificarea candidatului ideal, in conditii de maxima securitate si eficienta.

Portalul de mediere rrom-admis.ro asigura diverse facilitaţi, fara a implica costuri financiare, iar mecanismul de utilizare este usor de gestionat. Prin intermediul acestui portal, candidaţii au posibilitatea sa identifice gratuit joburi potrivite pregatirii si nevoilor lor, nu doar in baza de date a portalului, ci si intrand in contact cu un operator. In egala masura, candidaţii pot opta pentru o sesiune de mediere ocupationala, prin simularea unui interviu, asistata de profesionisti in domeniu si mai pot beneficia de o serie de alte informatii utile.

In schimb, potenţialii angajatori beneficiaza de facilitatea de a recruta in mod gratuit, fara comisioane si fara batai de cap, candidatii potriviti pentru locurile de munca vacante, plus consultanta gratuita in accesarea de fonduri nerambursabile.

Inregistrarea este gratuita!

Portalul de mediere on-line www.rrom-admis.ro este creat in cadrul proiectului „ADMIS pe piaţa muncii – Construirea unui model complex de integrare profesionala a persoanelor de etnie rroma din regiunile Bucuresti Ilfov, Nord Vest, Sud Est si Sud Muntenia, in vederea imbunatatirii accesului acestora pe piata muncii”.