Strength Through Diversity, proiect adresat tinerilor

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-8088301

  ies-4873286

300x105-1204195

ypc-3831022

logo_rs-1341314

elsa_romania-2196756

Data: 2-09-2010

Fundatia Lumini si Sperante, alaturi de partenerii din Slovacia, Ungaria, Germania si Romania, impreuna cu echipa proiectului, anunta incheierea cu succes a proiectului STRENGTH THROUGH DIVERSITY, eveniment desfasurat in perioada 13-22 august 2010, in localitatea Valeni, judetul Cluj.

Proiectul a adus laolalta 44 de tineri din Slovacia, Romania, Germania si Ungaria, marcand o excelenta oportunitate in dezvoltarea bunelor relatii de cooperare si a schimburilor de experienta interculturale.

Echipa de proiect le multumeste partenerilor, precum si tuturor celor care au participat si au contribuit in mod sustinut la reusita constructiei proiectului, apreciind in mod deschis preocuparea continua pentru integrarea perspectivelor tinerilor in dezvoltarea comunitatilor locale.

Proiectul a fost finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Sprijin pentru revenirea pe piata muncii si integrarea in societate a persoanelor care au fost private de libertate Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Discriminarea este problema societatii intregi Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Revenirea fostilor detinuti pe piata muncii si integrarea lor in societate Ambasada SUA avertizeaza Baia Mare. Motivul: hotararea de a desfiinta un cartier al tiganilor Mestesugurile rome se prezinta in centrul Clujului Ce inseamna sa discriminezi? Ce inseamna sa pui etichete oamenilor pe care nu ii cunosti? Suceava beneficiaza de o strategie de dezvoltare interculturala Campanie de informare si constientizare”Acum ai o sansa in plus, invata mai departe!” a persoanelor de etnie roma

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania

sigla_civic_color_jpeg-8804805

nonguv-1110093