Workshop: Fii intercultural!

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-6920588

  ies-2857226

300x105-4191237

ypc-4899036

logo_rs-4668748

elsa_romania-6163720

Data: 6-08-2010

Asociatia Microregiunea Tasnad si Asociatia Studenti pentru Societate Cluj organizeaza in perioada 10-12 august la Tusnad,  judetul Satu-Mare,  workshopul ”Fii intercultural!”.

Participantii vor cunoaste tineri din Romania ce apartin unor alte culturi etnice si vor afla mai multe despre valorile, traditiile si obiceiurile acestora.

Vor avea loc jocuri interculturale,  discutii pe teme ca valorile culturale, discriminarea, valori ale Uniunii Europene și metode de implicare activa a tinerilor, un foc de tabara si o petrecere interetnica.

Workshop-ul face parte din proiectul Centrul de Resurse pentru Romi Tașnad, finantat prin programul Tineret in Actiune, si urmareste cunoasterea interculturala a tinerilor prin educatie nonformala si prevenirea discriminarii si a excluziunii sociale.

Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta publicatie (comunicare) reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Mai multe pe blogul organizatiei.

Sprijin pentru revenirea pe piata muncii si integrarea in societate a persoanelor care au fost private de libertate Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Discriminarea este problema societatii intregi Conferinta “Educatia copiilor de etnie roma din judetul Mures” Revenirea fostilor detinuti pe piata muncii si integrarea lor in societate Ambasada SUA avertizeaza Baia Mare. Motivul: hotararea de a desfiinta un cartier al tiganilor Mestesugurile rome se prezinta in centrul Clujului Ce inseamna sa discriminezi? Ce inseamna sa pui etichete oamenilor pe care nu ii cunosti? Suceava beneficiaza de o strategie de dezvoltare interculturala Campanie de informare si constientizare”Acum ai o sansa in plus, invata mai departe!” a persoanelor de etnie roma

Servicii juridice pro bono pentru ONG-urile din Romania

sigla_civic_color_jpeg-9376421

nonguv-8653133